TATİLCİLERİN VAZGEÇİLMEZ MEKÂNI :”ALAÇAM ÖĞRETMENEVİ”

Alaçam Öğretmenevi uygun fiyat ve güzel ortamıyla, tüm öğretmenler, memurlar ve vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

TATİLCİLERİN VAZGEÇİLMEZ MEKÂNI :”ALAÇAM ÖĞRETMENEVİ”

       Alaçam Öğretmenevi Müdürü Ahmet Öztürk,” Alaçam Öğretmenevi, yaz kış demeden çalışan insanların kafasını dinleyebileceği, stresini, yorgunluğunu atabileceği, trafik gürültüsünden uzak, insan gürültüsünden uzak, doğayla, yani hem ormanıyla, deniziyle, kumsalıyla baş başa kalabileceği bir yedir” dedi.   

       Denizle iç içe bir doğa çerçevesinde bulunan Alaçam Öğretmenevi güzelliği, donanımı ve turizme yönelik özellikleriyle ilgi çekmeye devam ediyor.

                   ALAÇAM ÖĞRETMENEVI HIZMETTE SINIR TANIMIYOR

       Her geçen gün yıldızı parlayan ve ilgi odağı haline gelen Alaçam Öğretmenevi, görenleri kendisine çekiyor.   

       Samsun-Sinop yolu üzerinde ulaşımın kolay olduğu, denize sıfır bölgede, otopark sorunu yaşamayacak, düğün, nişan, söz, kına, sünnet, kokteyl, organizasyonları gala yemekleri, şirket yemekleri, mezuniyet baloları, yıldönümü kutlamaları Ramazan ayı boyunca iftar yemekleri ve özel menüler ile Alaçam öğretmenevi müşterilerine hizmet veriyor.

       Alaçam Öğretmenevi, misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Alaçam Öğretmenevi, Alaçam ilçesi ve çevre ilçelerin okullarının Okul Aile Birlikleri tarafından da yoğun ilgi görüyor. Okul Aile Birlikleri; Okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerle organize olarak Öğretmenevinde kahvaltı veya öğle yemeklerinde bir araya gelerek stres atıyorlar.

      “600 KİŞİ KAPASİTELİ SALONUMUZ, HER TÜRLÜ ZİYARET VE TOPLANTI İÇİN UYGUNDUR”

       Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Alaçam Öğretmenevi Müdürü Ahmet Öztürk,“Alaçam Öğretmenevi, Karadeniz’in kıyısında harika bir deniz manzarasına sahip olarak hizmet vermektedir. Her geçen gün yıldızı parlayan ve ilgi odağı haline gelen Alaçam Öğretmenevi, görenleri kendine çekiyor. Denizle iç-içe bir doğa harikası olan ve birçok tabiat güzellikleriyle haklı övgüler almaktadır. Özellikle gün batımında oluşan doğal ve renkli görüntüleriyle hayranlık uyandıran ve denize nazır tesislerinde Ramazan ayı için hazır iftar sofralarıyla kayda değer bir görünüm ve beğeni kazanan Alaçam Öğretmenevi kısa zamanda çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.30 yatak kapasiteli, Lokal, Restaurat, Çay Bahçesi, Plaj ve Düğün Salonu gibi birimlerle hizmete devam eden Alaçam Öğretmenevi'nde, tüm odalar deniz manzaralı olup, 23 Personeli ile hizmet veriyor. Öğretmenevi'nin dışında, Alaçam Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerine de Alaçam Öğretmenevi'nde yemek hizmeti veriliyor” dedi.

“DENİZE SIFIR BAHÇEMİZDE DOĞAL BİR ORTAM İÇERİSİNDE YAZ GÜNLERİNİN KEYFİNİ ÇIKARABİLİRSİNİZ”

         Alaçam Öğretmenevi Müdürü Ahmet Öztürk, “2003 yılında hizmete açılan Alaçam Öğretmenevi 13 oda,20 yatak ve 30 kişilik konaklama kapasiteli, plaja sıfır konumu, restaurantı, Lokali, çay bahçesi, bahçe yöresel yemek köşesi, kır düğünleri için uygun düğün alanı, yarı kapalı düğün salonu, spor alanı ile tüm halkımızın her türlü sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya imkân sağlamaktadır” diye konuştu.

    NAMIK AZGIN 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER