Terme Belediyesi araç parkına 3 yeni araç

Terme Belediyesi, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 araç satın aldı.

Terme Belediyesi araç parkına 3 yeni araç

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı açıklamada, geçmişte işçisine, alacaklısına borcunu ödemede sıkıntı yaşayan belediyeden bugün zengin makine parkına ulaşan bir Terme Belediyesine ulaştıklarını söyledi.

Bu araçlar ile Terme'nin yeni projelerindeki çalışmaların hızlanacağı belirten Başkan Kul, "Belediyeye 3,5 yılda 10 milyon liralık 42 yeni araç kazandırdık. Güçlü ve kalıcı hizmetler yapabilmek için sahip olduğunuz araçların sağlam, düzgün ve çağın teknolojileri ile donatılması gerekir. Biz de bunun gereğini yapıyoruz." diye konuştu.

Son olarak aldıkları 2 kamyon ve 1 kamyonet ile makine parklarını güçlendirdiklerini dile getiren Kul, şunları kaydetti:

"Hizmetleri hızlı, etkin ve kaliteli şekilde yerine getirebilmek için araç ve makine parkını güçlendirmeye devam edeceğiz. Yaklaşık 1 milyon liraya aldığımız araçlarımızla zamandan ve işçilikten tasarruf ederek halkımıza çok daha etkin hizmet verilecektir. Gelişen ilçemizde hizmet kalitesini yükseltip temel belediyecilik hizmetlerini çok hızlı bir şekilde yerine getireceğiz. Aldığımız araçların ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Kul, 1'i otobüs olmak üzere satın alma işlemleri devam eden 5 aracın daha çok yakın zamanda belediye hizmetlerine dahil edileceğini sözlerine ekledi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER