VALİ ŞAHİN,”İLİMİZDE UYUŞTURUCU SATMAK İŞTİYENLERE GÖZ AÇTIRMIYORUZ”

Samsun Valisi İbrahim Şahin,”İlimizde piyasaya sürecekleri bilgisine ulaşılmıştır ve bunu üzerine İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlilerince yapılan istihbarı çalışmalar sonucu daha ele geçirilmiştir” dedi.

VALİ ŞAHİN,”İLİMİZDE UYUŞTURUCU SATMAK İŞTİYENLERE GÖZ AÇTIRMIYORUZ”

       İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlilerince yapılan istihbarı çalışmalar sonucu daha önceden haklarında birçok defa uyuşturucu suçundan işlem yapılan şahısların İstanbul ilinden yüklü miktarda Sentetik Cannobinoid maddesi getirdiklerini dili getiren Samsun Valisi İbrahim Şahin," Ve bunu ilimizde piyasaya sürecekleri bilgisine ulaşılmıştır. Şahısların bu maddeleri yakalatmamak maksadı ile ilimiz İlkadım İlçesinde bir ev kiraladıkları ve bu evin kontratını da bağlantılı oldukları başka bir şahıs adına yaptıkları bilgisi edinilmiştir" diye konuştu. 
      “TOPLAM 5777 GRAM SENTETİK CANNABİNOİD MADDESİ ELE GEÇİRİLMİŞTİR” 
      Alınan arama kararına istinaden; 30.11.2015 tarihinde belirlenen adreste yapılan aramada ikametin iki katlı daireden oluşan dubleks daire olduğu, ikametin içerisinin boş olduğu ve eşya bulunmadığı belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin,”Yapılan aramada ikametin mutfak kısmında tezgah altında 1 adet karton koli içerisinde toplam 5 ayrı poşet ve spor çantası içerisinde 11 adet preslenmiş vakumlanmış paket içerisinde olmak üzere toplam 5777 gram sentetik cannabinoid maddesi ele geçirilmiştir. Başarılı bir operasyon sonucu yakalanan bu uyuşturucu madde, ilimizde bu güne kadar yakalanan en büyük miktardır.  Operasyonda emeği geçen başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
            KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER