banner221

YEPAŞ’IN BÖYLE BİR YETKİSİ VAR MI?

Bafra ilçesinin Asar Mahallesi Ada mevkiinde daha önce Marangozhane İmarethanesi olarak kullanılan, şimdi ise sadece ziraat malzemelerinin bulunduğu deponun elektrik saatini okumak isteyen YEPAŞ ekibi, deponun kapısını kırdığı iddia edildi.

YEPAŞ’IN BÖYLE BİR YETKİSİ VAR MI?

       Kapının kilidini kıran YEPAŞ ekini, insanların tüm uyarısına rağmen tehlikeye açık davetiye çıkarıyor.

      Bafra İlçesinin Asar Mahallesi 1. Yolu, 4 nolu tek zamanlı imarethanenin şimdi sadece depo olarak kullanıldığı bildirildi. Şimdi sadece depo olan ve Ziraat malzemeleri bulunan deponun giriş kapısını kıran YEPAŞ Vezneleri ekibi, son12 aylık elektrik faturası olarak, 23.10.2014 tarihinde, 277,00 elektrik faturası kesildi.

       Bafra ilçesinin Asar Mahallesinde gerçekleşen kapı kırılması olayı hakkında konuşan Emin Şahin, “Buraların girişi çıkışı benden sorumludur. Dün geldim ve kapının kırık olduğunu gördüm. Bir ip takılmış, kapı aralıklı olarak duruyor. Bu konu üzerine Ahmet Sivri’ye telefon ettim. Ahmet Sivri, elektrik ekibiyle beraber gezmiş. Sordum kapıyı kim kırdı? Kapıyı ‘TEDAŞ’cı kırdı’ dedi.

       Asardaki olay işte bu, ondan sonra konuyu ben mal sahibine bildirdim. Ama kapı nasıl kırıldı, onu ben bilemem” dedi.   

       MAL SAHİBİ İSE ŞÖYLE DEDİ:  

     Kırılan kapının tadilatını yapan mal sahibi Hasan Eroğlu, “Kapının kırılarak girilmesini çok doğru görmedim. Yani depomda çok sayıda ziraat malzemelerim var. Bu olayı ben duyduğumda, bir tane kilit getir. Depodan kaybolacak olan malzemelerin sorumlusu kim olacak? Kapı kırıldığından dolayı, bende yeni kilit aldım. Aynı zamanda hakkında işlem yapılsın diye, Kolay Jandarma Karakol Komutanlığına da, şikâyette bulundum. Gereken bilgileri Karakol komutanlığına verdim. Sürecin bundan sonra devam etmesini istiyorum. Bu işin peşini de bırakma taraftarı değilim. Kapım neden kırılsın? Yarın başkalarında kapıları kırılabilir. Bundan sonra da kapımızın kırılmasını istemiyorum” diye konuştu.

          NAMIK AZGIN        

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER