YILMAZ,'BANKA MÜDÜRLERİNİN ONURUNA BİR İFTAR YEMEĞİ VERDİK'

Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz,"Samsun ve Çarşamba'daki Banka Müdürlerinin onuruna Midilli Restoran'da bir iftar yemeği düzenledik ve bu arada katılımcılarımıza teşekkür ediyorum "dedi.

YILMAZ,'BANKA MÜDÜRLERİNİN ONURUNA BİR İFTAR YEMEĞİ VERDİK'

       Samsun ve Çarşamba'daki Banka Müdürleri'nin onuruna Midilli Restoran'da iftar yemeği düzenleyen  Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz,'Manevi değeri büyük olan 11 ayın sultanı ramazan ayında değerli Banka müdürlerimizle yeniden bir araya gelmenin mutluğunu yaşıyorum" diye konuştu.  

                                         BEREKETİN BOL OLDUĞU BİR AY
        Midilli Restoran'da gerçekleştirilen iftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Kazım Yılmaz, "Geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayı nedeniyle bir arada olmanın mutluluğumu ifade ediyor ve hepinize hoş geldiniz diyorum. Ramazan ayı rahmet ayı, mağfiret ayı, bereket ayı, aynı zamanda sevginin, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin bereketin olduğu bir ay. Mübarek Ramazan ayında nasıl midemizin iradesine hakim oluyorsak, aynı zamanda aklımızın, zihnimizin, ruhumuzun, kalbimizin iradesine de hakim olduğumuz çok müstesna bir ay. İnşallah duanın, takvanın en yüksek olduğu bu ayda sizlerle beraber hem şehrimizin için, hem ülkemiz için hem de insanlık için çok daha huzurlu, çok daha barış dolu günlerin gelmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

          Dana sonra Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz iftar yemeğine katılan Banka Müdür ve Müdür yardımcıları ile ilgilendi.
                             ONURSAL BAŞKANDA KATILDI
           Midilli Restorat'da düzenlenen iftar yemeğine; Ticaret Borsası Onursal Başkanı Mithat Yılmaz ile Ak Bölge Müdürü, Garanti Bankası Bölge Müdürü ve Denizbank Bölge Müdürlüğünün yanı sıra A Bank Samsun Şubesi,Akbank Mecidiye Şubesi,Finansbank 19 Mayıs Şubesi, Garanti Bankası Samsun Şubesi,Halk Bankası Ticaret şubesi,Halk Bankası Merkez şubesi,İş Bankası Samsun Şubesi,T Bank,Teb Bank Samsun Şubesı,Türkiye Finans Katılım Samsun Şubesi,Ziraat Bankası Samsun Ticari Şubesi, Akbank Çarşamba Şubesi,Vakıfbank Çarşamba Şubesi,,Yapı Kredi Çarşamba Şubesi Müdür ve Müdür yardımcılarıyla Yılmaz Tarım Ürün.San.Tic. A.Ş. Muhasebe Müdürü Muhammet Sağlam,Yılmaz Tarım Ürün.San.Tic. A.Ş. İhracat Genel Müdürü Hasan Yılmaz, Midilli Restorant Yönetim Kurulu ikinci Başkanı Tufan Yılmaz'da katıldı.
              Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER