Bafra Düzköy Derneği’nden ‘Açılış Programı’

Merkezi İstanbul Kağıthane’ de olan Samsun Bafra Düzköy’ lüler Derneği, hemşehrilerinin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programı ile yeni merkez yerinde açılışını gerçekleştirdi.

Bafra Düzköy Derneği’nden ‘Açılış Programı’

Samsun Bafra Düzköy’ lüler Derneği yeni merkezi  için tüm hazırlıklarını hızlı şekilde tamamlayarak, 2016 yılında ( Kağıthane İlçesi Şirintepe Mahallesi Açelya Sokak No:8-B ) yeni yerine geçmiş oldu.

 

Başkan Kerem Alışkan ve Yönetim Kurulunun düzenlediği açılış ve kahvaltı programına büyük ilgi gösteren Düzköy’ lüler dualar ile  başladılar. Daha sonra açılış ve selamlama konuşmasını yapan Düzköy Dernek Başkanı Kerem Alışkan “ Öncelikle uzaktan ve yakından gelen tüm Düzköy’ lü büyüklerime, kardeşlerime şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim. Sizlerin de katkılarıyla Derneğimiz olarak 2006 yılından beri siz Düzköylü halkımıza bizler gönülden hizmet etmeye çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Geçmişte çok güzel etkinliklerde ve çalışmalarda hep birlikte olduk. Geçtiğimiz 2015 yılında yaptığımız Çanakkale gezilerimiz ve yaz pikniğimiz muhteşem şekilde oldu. Şimdi hedeflerimiz, 2016 yılında her ay bir Pazar günü sabahı kahvaltı programları ile düzenli bir şekilde beraber olacağız. Nisan ayı içersin de Düzköy’ lü hemşehrilerimizi  Konya’ ya götürerek Mevlana Hazretleriyle buluşturacağız. Ramazan iftar programları düzenleyeceğiz ve arkasından 2016 yaz piknik programını yapacağız. Düzköy Derneğine emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Program hemşehrilerinin fikirlerinin alınması ile sonlandı. 


Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER