MİNİK SPORCULARIN MUTLU GÜNÜ

Sağlam ,”İlçe Müdürlüğü tarafından tertip edilen törenle okullar arası müsabakalarda ilçe şampiyon olarak ildeki finallere katılan okul takım sporcularına ve sportif yetenek taraması sonucunda seçilen sporculara ödül töreni yapıldı” dedi.

MİNİK SPORCULARIN MUTLU GÜNÜ

     Salıpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ,”İlçe Müdürlüğü tarafından tertip edilen törenle okullar arası müsabakalarda ilçe şampiyon olarak ildeki finallere katılan okul takım sporcularına ve sportif yetenek taraması sonucunda seçilen sporculara ödül töreni yapıldı” dedi. 
          ‘KAYMAKAMI İSKENDER ÇOLAK ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI’
      Sportif yeteneği tespit edilen sporculara hediyeler verilerek proje hakkında Samsun Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Serkan Karaman tarafından yetkililere kısa bir brifing verildi.
      Törene Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, Şube Müdürü Metin Keskin, okul yöneticileri, antrenörler, beden eğitimi öğretmenleri ile sporcular katıldı.
       Minik sporcular Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak'ı çiçeklerle karşıladılar. Kaymakam Çolak genç sporcularla sohbet ederek önerilerde bulundu. Sporculara verilen hediye ve ikramlar ile toplantı sona erdi. 
               MÜDÜR SAĞLAM, ‘HERKESE TEŞEKKUR EDİYORUM’

       Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam,” Yeni yıl ile birlikte Salıpazarı Spor Okullarına devam eden, okul sporlarında ilçede birinci olan takımlar ile sportif yetenek taramasında seçilen birçok sporcuya eşofman takımı hediye etikler taktım ettik Yine bunlara ilave olarak hayırsever vatandaşlar tarafından da yine spor okullarına devam eden minik sporculara da zaman zaman forma ve yağmurluk hediyeler geldive hayırsever küçük esnaflara Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağdaş Kılıç başta olmak üzere Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt’a Salıpazarı Kaymakamı Sayın İskender Çolak ve Belediye Başkanı Halil Akgül ile destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür” diye konuştu.
                       Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER