Bafra GİAD’tan Öğrencilere Birliktelik Yemeği

Ferhat bebek için yapılan kampanyada bir fiil 10 gün boyunca gönüllü olarak çalışan Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine Bafra Genç İşadamları Derneği tarafından birliktelik yemeği düzenledi.

Bafra GİAD’tan Öğrencilere Birliktelik Yemeği

Yemeğe Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu ve Şube Müdürü Celal Karadeli, Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Sosyal Yardımlaşma müdürü Hasan İrer, Okul müdürü ve öğrenciler ayrıca Bafra Lösev sorumlusu Erol Korkmaz katıldı.

 

Yemeğin sonrasında yapılan konuşmalarda ilk olarak Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın; “ ilçede yapılan Ferhat bebek kampanyasında 7’den 77’e herkes birlikteliğini gösterdi. Bunlar arasında gönüllü olarak hizmet veren ve bağışa gelenlere yönlendirme konusunda yardımcıolan öğrencilere teşekkür etmek amacıyla birliktelik yemeğinde bir araya geldik” dedi.

 

Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu; “ İstanbul’da ikamet eden Bafra’lı Ferhat bebek için bir kan bağışı başlanılmıştı. Bizde derneğimiz olarak elimizden geleni yapmak istedik.  O soğuk günlerde gönüllü olarak öğrencilerin çalışmalarından dolayı güzel bir örnek davranış olduğunu belirtmek isterim. Bu nedenle bizler de sizlerle birlikte olmak adına yemekte bir araya geldik. Bizleri kırmayıp aramız da olan Kaymakamımız Sayın Halis Arslan ve daire müdürlerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Okulun öğrencileri adına konuşan Melisa Yavuz; “ böyle bir kampanyada arkadaşlarımla beraber gönüllü olarak başladık ve bu durum karşısında çok mutlu olduk. Yardım etmek güzel bir şey.  Görevi beğenerek, isteyerek ve severek yaptık, çok da mutlu olduk” dedi.

 

Bafra Kaymakamı Halis Arslan; “ Bu gecede özellikle bu güzelliği paylaşmak için geldim. Öncelikle adını bir şehidimizden alan Şehid Erkut Yılmaz’ı bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. Allah onun kabrini pür nur eylesin. Ferhat bebek için ilçede yapılan kampanyada binleri geçtik. Bu kampanyada katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Sizlerin de gönüllü ve yürekten çalışmanızdan dolayı Bafra Gençişadamları tarafından düzenlenen birliktelik yemeğinde bir araya geldik, bu güzel akşamı düzenlediklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER