Bafra Kaymakamlığı; Kömür Dağıtımına Başladı

Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, sosyal güvencesi olmayan ve ihtiyaç sahibi ailelerin kış aylarını rahat geçirebilmeleri için başlanılan kömür dağıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bafra Kaymakamlığı; Kömür Dağıtımına Başladı

 Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, sosyal güvencesi olmayan ve ihtiyaç sahibi ailelerin kış aylarını rahat geçirebilmeleri için başlanılan kömür dağıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu açıklamasında; “Vakfımız her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal güvencesi olmayan, fakir ve ihtiyaç sahibi ailelerin kış aylarını rahat geçirebilmeleri için kömür dağıtımına 17 Temmuz günü başlanmıştır. Yardımlar merkez mahallelerden başlatılmış olup, hızla devam etmektedir.

 

İlçemizde bu yıl 8000 aileye, her aileye 1.250 kg olmak üzere onbin (10.000) ton kömür dağıtımı planlanmış olup, bu gün itibariyle 1800 ailenin kömürü evlerine teslim edilmiştir.

 

Yaşlı ve ileri derecede mağdur vatandaşlarımızın kömürleri, kömürlüklerine kadar vakfımızca yerleştirilmektedir.

 

Ayrıca, yardım yapılan her vatandaşımıza soba kurulumu, baca temizliği ve soba yakma konusunda birer bilgi edindirme metni teslim edilmektedir” ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER