Demokrasi Nöbeti'ne Gelin Damat Desteği

19 Mayıs ilçesinde, Ayşegül & Ümit Çakır çifti, düğünlerinin ardından 19 Mayıs İlçesi 15 Temmuz Millet Meydanına giderek ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbeti tuttu.

Demokrasi Nöbeti'ne Gelin Damat Desteği

 Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren gelin ve damat, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetinin tutulduğu alana geldi. Alanda bulunan vatandaşlar çifti alkışlayarak tebrik etti.

 

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, çifti, dik duruşlarından dolayısıyla tebrik ederek, "Düğün sonrası bir süreliğine de olsa demokrasi nöbetine katıldıkları için genç çiftlerimize teşekkür ediyorum. Demokrasi nöbetimizde bu akşam 13. gecemizdeyiz ve ilk günkü gibi halkımız milli iradeye sahip çıkıyor, meydanlar boş kalmıyor. Vatandaşlarımızın tutarlı, duyarlı duruşları, demokrasiyi sahiplenme biçimleri, sabırları, dik duruşları bize gurur ve heyecan veriyor" dedi.

 

Damat Ümit Çakır, Vatanımız, milletimiz için hep birlikte bu darbeye karşı çıkacağız. Meydanda bu kadar çok kişinin olması ve bizim de buna katkı sunmamız bizi çok mutlu ediyor. Bundan sonra da elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER