BALIKLARA MUHTEŞEM BİR CAMİİ

Bafra Balıklar Mahallesinde inşaatı bitmiş olan Mehmet Akif Cami, kılınan Cuma namazı sonrası yapılan açılış töreni ile ibadete açıldı.

BALIKLARA MUHTEŞEM BİR CAMİİ
Çok sayıda hayırseverin desteği ile tamamlanan ve Balıklar Mahallesinde ibadete açılan 1500 kişi kapasiteli Mehmet Akif cami açılışı geniş bir katılım ile ibadete açıldı.

Bafra ilçesine bağlı Balıklar (köyü) mahallesinde inşaatı tamamlanan Mehmet Akif Cami açılışına, Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Hakan Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, Oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile ibadete açıldı.

Açılışta ilk konuşmayı Balıklar Mahallesi Muhtarı Turan Türk yaptı. Konuşmasında şunları söyledi.

Açılışını yapacağımız Mehmet Akif camiimizin inşaatında çok uğraşlar vererek tamamladık. Benden önce muhtar olan Aziz İslam Beyin ve beraberindekilerin camiimizin tamamlanmasında çok büyük emeği var. Allah hepsinden razı olsun. Camiimizin mahalle ve çevre mahalle halkına hayırlı olmasını dilerim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim; dedi.

Açılış konuşmasının ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşma yaptı. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Balıklar Mahallesine kazandırılan bu muhteşem eserin tüm Balıklar Mahallesi sakinleri ve çevre mahalle sakinlerine hayırlı olsun. Tüm Balıklar mahallesi ve çevre mahalleleri ibadetle ağırlayacağı çok güzel bir camii olmuş. Camiinin tamamlanmasında emeği olan herkesden Allah razı olsun, dedi.

Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı’nın yaptığı dua ile camii ibadete açıldı. Açılış sonrası katılan davetlilere yemek ikram edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER