Merkez İlkokulunda Eğitim Teşvik Ödül Töreni

19 Kasım 2015 tarihinde A.B.D’de vefat eden Dr. Aytekin TİMUR Bey’in eşi, kocasının çok sevdiği çok sevdiği öğretmeni Şinasi Önal’ın ismini yaşatmak için 2012 yılında başladığı eğitime destek ödüllerini sürdürüyor.

Merkez İlkokulunda Eğitim Teşvik Ödül Töreni

 Bu yıl 6.’sı düzenlenen Öğretmen Şinasi Önal Eğitim Teşvik Ödülleri BafraMerkez İlkokulu’nda düzenlenen törenle hak eden öğrencilere verildi.

 

Dr. Aytekin TİMUR; 1935 yılında Rize iline bağlı Hemşin ilçesinde doğdu. 1947 yılında Bafra ilçesi Merkez İlkokulu’ndan mezun oldu. 1959 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitim görmüştür. Daha sonra Amerika petrol şirketlerinden Chevron’da 2. Başkan olarak emekli oldu. 19 Kasım 2015 tarihinde A.B.D’de vefat etti.

 

Öğretmen Şinasi Önal Eğitim Teşvik Ödülleri; 2012 yılından itibaren her kanaat dönemi içerisinde derslerinde notlarını yükselterek başarı gösteren, davranışlarında olumlu, sorumluluk sahibi, okulunu, arkadaşlarını ve çevresini seven her sınıftan üç öğrenciye verilmektedir.

 

Düzenlenen programa; Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı. 


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER