Başkan Şahin; Hanin Terör Saldırısını Kınadı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; “Bir Kez Daha Kanımızı Mühür Edip Vatan Toprağına Vuruyoruz” dedi.

Başkan Şahin; Hanin Terör Saldırısını Kınadı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin basın açıklamasında şu ifadelere yer  verdi;

Son günlerde milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik, vatan toprağımıza göz dikmiş, Türkiye’nin mutluluk ve refahını istemeyen, kalkınmasını engelleme yönelik amaçlar içinde olan uyuşturucu ve kandan beslenen bölücü terör örgütü PKK’nın namertçe saldırılarını yaşamaktayız. Bu saldırılarda Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz şehit olmakta, vatandaşlarımız hayatlarını kaybetmektedir. Gazilerimiz ve yaralılarımız olmaktadır.

 

İnsanlıktan nasibini alamamış dış destekli bu hainlerin son olarak Dağlıca ’da yaptıkları alçakça saldırı sonucunda ne yazık ki çok şehit ve yaralılarımız olmuştur. Tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla gazilerimizi saygıyla anıyorum. Saygıdeğer ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.

 

Büyük milletimiz üzerine tarihin her döneminde sayısız oyunlar oynanmış, tuzaklar kurulmuş, içeriden ve dışarıdan saldırılar yapılmıştır. Milletimiz tüm bunları son olarak Çanakkale’de ve Sakarya’da olduğu gibi bertaraf etmiştir. Vatanımıza, bayrağımıza, kardeşliğimize, Bağımsızlığımıza ve topraklarımıza göz diken kim olursa olsun yine bertaraf edecek ve kökünü kazıyacaktır. 

 

Aziz milletimiz Yüce ALLAH’IN "Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Aksine onlar diridirler ancak siz fark edemiyorsunuz."(Bakara, 2/154) müjdesini ruhunun her zerresinde hissederek vatanımız, bayrağımız, devletimiz, bağımsızlığımız ve topraklarımız için kahramanca mücadele etmiş, etmekte ve gerektiğinde ise canlarını feda etmektedirler.

 

Tarihi sürece baktığımız zaman bu bölücü terör örgütü 1974 yılında kurulmuş ve o günden bu yana saldırı içindedir. Silaha sarılan, kana bulaşan bu terör örgütüdür.  Bebek ve çocuk genç ve yaşlı, kadı ve erkek demeden asker, polis, öğretmen köylü, memur ayırmadan yakarak, yıkarak hunharca namertçe cinayetler işleyen ve işlemekte olan bu terör örgütüdür. Evlerimize ateş düşüren, anne ve babaları evlatsız, kadınları eşsiz, çocuklarımızı yetim bırakan bu terör örgütüdür. Sevgiden, kardeşlikten, huzur ve demokrasiden anlamayan bu terör örgütüdür.  Devletimiz ise tüm gücü ve imkânlarıyla bunu sona erdirmek için mücadele etmektedir. Tüm arzumuz her karış toprağımızda kardeşliğin yeşermesi, huzurun gelmesi ve mutluluk güneşin doğmasıdır.

 

Biz asaletli ve yüksek vasıflı, kardeşlik duyguları sınırsız bir milletiz. Ülkemiz üzerine oynanmakta olan bu oyunu da bozacağımıza inancım tamdır. İstenilen kardeş kavgası çıkarmaktır. Milletimizin itidali ve sağduyusu ile hiçbir güç bunu başaramayacaktır. Milletimiz bu alçakça tertibe asla izin vermeyecektir. Büyük Önder Atatürk ile kurtuluş savaşımızda kanımız ile bu topraklara mührümüzü vurduk. Bu günde bir kez daha vurmaktayız. Kahraman şehit ve gazilerimiz önünde saygıyla eğiliyorum. Mekânları cennet olsun.



Bafra Belediyesi - Basın Yayın Servisi 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER