BAŞKAN ŞAHİN: ÖĞRENCİLERİMİZİN DAYANIŞMASI HERKESE ÖRNEK OLSUN

Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmen ve bazı esnafların da yardımı ile engelli bir vatandaşımıza verilmek üzere alınan akülü engelli arabası, düzenlenen törenle Sakatlar Derneği Bafra Şubesi’ne teslim edildi.

BAŞKAN ŞAHİN: ÖĞRENCİLERİMİZİN DAYANIŞMASI HERKESE ÖRNEK OLSUN
Törene Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Yigit, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değermenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, daire amirleri, okul yöneticileri veliler ve öğretmenler katıldı. 

 

Akülü engelli arabası Okulun bahçesinde düzenlenen törenle Sakatlar Derneği Bafra Şube başkanı Recep Köksal’a teslim edildi. Dernek adına başkan Recep Köksal Okul Müdürü Ömer Demirkol’a günün anısına ve destekleri nedeni ile plaket verdi.


Belediye Başkanı Zihni Şahin burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün burada yardımlaşmanın güzel bir örneğini görüyoruz. Bizler belediye olarak bu tür yardımları yapıyoruz. Sürekli olarak ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaktayız. Toplumun dayanışması ayrı bir güzel. Çünkü burada birlikteliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dostluğun güçlenmesi adına güzel bir proje gerçekleşti. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ayrıca bu faaliyet okulun dışarıdaki prestijini de arttırır. İnsanların bu okula bakış açısını daha da güzelleştirir. Güzel bir örnek olacağını düşünüyorum. Tekrar başta okul müdürümüz Ömer Demirkol, onun nezdinde tüm eğitimci ve öğrenci arkadaşları kutluyorum.”


Akülü aracın teslim edilmesinden sonra Bafra protokolü, okul öğrencilerinin hazırladığı coğrafya sergisinin açılışı yaparak birlikte sergiyi gezdiler.



Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER