BAŞKAN ŞAHİN, SAKARYA'DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, daha önce Bafra'da görev yapan ve şu anda Sakarya Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Bekir Dınkırcı'yı ve Sakarya Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer’i ziyaret etti.

BAŞKAN ŞAHİN, SAKARYA'DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU
Başkan Şahin, daha önce Bafra'da 3 yıl Kaymakamlık yapmış şu an ise Sakarya Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Bekir Dınkırcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Sayın Dınkırcı'nın görev süresi boyunca Bafra'ya güzel hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Başkan Şahin, "Kendisine minnettarız. Burada ki çalışmalarını da ilgi ile takip ediyoruz." dedi.

Vali Yardımcısı Dınkırcı ise ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getitrerek ilçeye selamlarını yolladı.

Daha sonra Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer’i makamında ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, belediyeler arasında işbirliği içinde olduklarını ifade ederek, “Başkan Yardımcımız Sayın Rıdvan Sezer’le görüş alış-verişinde bulunduk” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sezer,  “Bafra Belediyemizin değerli Başkanını ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Belediyeler arasında her zaman fikir alışverişi yapılmalıdır. Ne olursa olsun ortak amacımız öncelikli olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER