banner223

BAŞKAN ŞAHİN BURSA SAMSUN TANITIM GÜNLERİ'NE DAVET EDİLDİ

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş ve Genel Sekreter Mehmet Fidan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

BAŞKAN ŞAHİN BURSA SAMSUN TANITIM GÜNLERİ'NE DAVET EDİLDİ

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Samsun Tanıtım Günleri için davet ziyaretlerine başladı.  Samsun Tanıtım Günleri 4-8 Mayıs tarihleri arasında Bursa Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

 

Yapılacak olan Samsun Tanıtım Günleri için federasyon başkanı Savaş Otruş ve genel sekreter Mehmet Fidan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret ederek Samsun Tanıtım Günlerine davet ettiler.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret ve davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “Öncelikle böyle bir organizasyonu düzenleyen Bursa Samsun Dernekleri Federasyonumuza, başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu etkinlikleri çok önemli buluyorum. Samsunumuz ve Bafra’mızın imajına olumlu katkılar yapacaktır. Günümüzde tüm dünyada etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Bafra Belediyesi olarak bu etkinliklere katılıyor ve her türlü desteği veriyoruz. Bursa’da düzenlenecek Samsun Tanıtım Günleri’ne geniş kapsamlı katılacağız. Hemşerilerimizle de hasret gidereceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER