MHP Milletvekili Erhan Usta’ya Taziye Ziyaretleri Sürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Erhan Usta’ya taziye ziyaretleri devam ediyor.

MHP Milletvekili Erhan Usta’ya Taziye Ziyaretleri Sürüyor.
Havza Kaymakamı Alper Tanrsever, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Dün MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta’ya taziye ziyaretinde bulundular. MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta merhum babasının işyerinde kabul etti.

 

Bu Gün ise Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Özdemir, Havza Cumhuriyet Savcısı Samet Can Acar, Havza Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Özgür Kumkayır, Havza Emniyet Müdür Vekili Komiser Cengiz Çulfaz olmak üzere Havza Protokolü, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya taziye ziyareti düzenlediler.

 

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta taziyeleri evinde kabul etti.

 

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever; “ Acınızı paylaşıyoruz ve Merhum’a Allah’tan rahmet sizlerde sabırlar diliyorum.” dedi.

 

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Hacı Halit Usta’nın Havza’da sevilen bir şahsiyet olduğunu belirterek; “ Hacı abimiz, ilçemizin önde gelen esnaflarından ve halkımızın sevdiği Hacı Halit Usta’nın kaybı bizleri derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, siz değerli ailesine ise başsağlığı ve  sabırlar diliyorum.” dedi.

 

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta bir süre daha taziyeleri kabul ettikten sonra Ankara’ya döneceğini belirterek; “Acımız büyük, takdir-İ ilahi.  Bizim olduğu kadar vatanımızda başı sağ olsun. Bu gün bir kardeşimizi daha teröre kurban verdik ve şehidimizi toprağa verdik. Milletimizin ve acılı ailesinin başı sağ olsun. Allah şehidimize merhameti ile muamele etsin. Bizleri cenaze yalnız bırakmayarak törenine bizzat katılan, telefonla arayan, çelenk, mesaj ve telgraf gönderen, sosyal medya aracılığı ile ulaşan, dua edip Kur’an-ı Kerim okuyup taziyede bulunan tüm büyüklerimize, akraba, dost, hemşeri yakınlarımıza ailem ve şahsım adına teşekkür ederim.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER