Edis`ten 23 nisan mesajı

Samsun Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Milletvekili Hüseyin Edis`ten 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama mesajı.

Edis`ten 23 nisan mesajı

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve bütün bir milletin vermiş olduğu mücadele Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuyla son bulmuş 23 Nisan çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmiştir. Temelleri o tarihlerde atılan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz bir takım gizli veya açıktan oyunlar sergileyen mahfillerin amaçları devletimizin içini boşaltamaya, birliğini bozmaya yönelik olsa da Türk Milletinin Yüksek İmanı ve Sağ Duyusu buna fırsat vermeyecek, oynanan oyunları dün olduğu gibi bugün de teker teker bozacaktır.

Bu güç bu kudret, bu inanç Türk Milletinde en zor şartlarda var olmuş ve var olmaya da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara emanet edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları, egemenliğimizin ve istiklalimizin var olmasında şehit olanlara Allah’tan rahmet, Gazilerimize hayırlı ve Sağlıklı uzun ömürler diliyorum."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER