İstanbuldaki Bafra’lılar Kahvaltısında, Samsun Rüzgârı Esti,samsun

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) üyesi İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kurulunun düzenlediği kahvaltı programına yoğun bir katılım sağlandı.

İstanbuldaki Bafra’lılar Kahvaltısında, Samsun Rüzgârı Esti,samsun

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) üyesi İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kurulunun düzenlediği kahvaltı programına yoğun bir katılım sağlandı.

İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneğinin Esenler-Üçyüzlü’de bulunan dernek binası içerisinde ve dışında verdiği kahvaltıda sohbetler edildi, yapılan çalışmalar projeler anlatıldı.

Kahvaltı programına Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON onursal başkanı H.Kaya AŞCI, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, HADEF(Havzalılar Federasyonu Genel Başkanı) Enver ŞAHİN ,ÇARDEF (Çarşambalılar Federasyonu Genel Başkanı) Hayati SÖZEN, TERDEF (Termeliler Federasyonu Başkanı )Müslüm Çamuroğlu, Gn.Sekreter İsmail Şahin,İSDEF Genel Başkanı Bahri Gökmen, Gn.Sekreter Aslan Ebrinç , İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)’e bağlı Dernek Başkanları Halil İbrahim Mete, Necati Karagöz, Mustafa Ünal ,Faruk Önday ,Ramazan Elik , Reşit Önder, Muhammer Durmuş, Aslan Koparan, Rıfat Şen ve yönetim kurulu üyeleri, 26.Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mali Müşavir Hüseyin Eroğlu ile İstanbul Bafraspor yöneticisi ve Basın Sözcüsü Ahmet Mavi katıldı.

Kahvaltı programında ilk olarak İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği Başkanı Ahmet Çelik bir açılış konuşması yaptı.

Çelik konuşmasında; ’’Kahvaltı programımıza katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Kahvaltı programımıza iştirak ederek bizleri onurlandıran Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON onursal başkanı H.Kaya AŞCI, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve yönetimlerine, HADEF(Havzalılar Federasyonu Genel Başkanı) Enver ŞAHİN ,ÇARDEF (Çarşambalılar Federasyonu Genel Başkanı) Hayati SÖZEN, TERDEF (Termeliler Federasyonu Başkanı )Müslüm Çamuroğlu, Gn.Sekreter İsmail Şahin,İSDEF Genel Başkanı Bahri Gökmen, Gn.Sekreter Aslan Ebrinç , İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği Halil İbrahim Mete, Bafra Dereler Köyü Derneği Başkanı Faruk Önday , Bafra Yakıntaş Köyü Derneği Başkanı Necati Karagöz, Ayazağa Bafralılar Derneği Başkanı Aslan Koparan, Bafra Dedeli Köyü Derneği Başkanı Mustafa Ünal, Bafra Kolaylılar Derneği Başkanı Rıfat şen, Bafra Gerzeliler Derneği Başkanı Abdullah Şahin, , Kıraç Bafralılar Derneği Başkanı Muhammer Durmuş ve yönetimlerine,26.Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mali Müşavir Hüseyin Eroğlu ile İstanbul Bafraspor yöneticisi, Basın Sözcüsü Ahmet Mavi'ye sonsuz teşekkürlerimi sunmak isterim. İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği olarak yaptığımız etkinlikler ve çalışmalarımızla her zaman bizlere destek olan büyüklerimize, Çetinkayalı, Bafralı ve Samsunlu vatandaşlarımıza layık olmaya çalışıyoruz. Yılın belli zamanlarında ise bu tür kahvaltı, yemek programları düzenleyerek birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,’’ Bizler Bafra Dernekler Federasyonu olarak 13 dernekle İstanbul’da bir araya geldik. Bu birlikteliği bu derneklerimizin bir araya gelmesi ile oluşan federasyonumuzla sağladık. Bizler her ne kadar Bafralı olsak ta Bütün ilçelerimizle birlikte Samsunluyuz ve Samsunlu olmaktan da büyük gurur duyuyoruz. Burada Bafralılar olarak bir kahvaltı program yapıldı. Bütün ilçelerimiz önce kendi içlerinde bir ve beraber olacak sonra hep birlikte Samsun olarak güçlü olacağız daha sonra da ülkemiz diri ve iri olacak. Memleketimiz insanlarının değerlerini, kültürlerini, birlik ve beraberliklerini koparmamalarında bu derneklerimizin büyük önemi var. Bu gönül vererek yapılan işleri başarmak kolay değil. O nedenle siz kardeşlerimizi bir kez daha kutluyorum’’ diye konuştu.

Federasyon Başkanları ve İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna bağlı dernek başkanlarının söz aldığı kahvaltıda yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan projeler de birlikte hareket edilerek daha fazla hizmet vermek için fikir alışverişinde bulunuldu.

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON onursal başkanı H.Kaya Aşcı yaptığı konuşmada,’’ Konuşmamın başında vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnetle anmak istiyorum. Hemşehirlerimizin bir ve beraber olması bizleri gururlandırıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Samsun ve Bafra artık çağdaş modern bir şehir olma yolunda büyük bir yol aldı. Samsunumuz ve Bafra’mız inşallah çok yakında ekonomik anlamda daha da güçlenecek, göç verev değil göç alan bir ilçe haline dönüşecektir. Bizler İstanbul’da bulunan ve dernek çalışmaları yürüten bütün arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde Bafra’mızın ve Samsun’umuzun, Türkiye’mizin kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalar Bafralılara, Samsunlulara helal olsun. Gönlümüz ve kapılarımız sizlere ve herkese açıktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Kahvaltı programı sonunda çaylar içilerek, sohbetler edildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 14:47

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER