banner223

KÜSADER’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Kısa adı KÜSADER olan Bafra kültür ve sanat etkinliklerini destekleme derneği başkanı, yöneticileri ve ülkemizin dört bir yanından ilçemize gelen şair, yazarlar ve sanatçılar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret ederek 13 Şubat’ta yapılacak olan Dünya Öykü Günü Uluslararası Edebiyat Şöleni’ne davet ettiler.

KÜSADER’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
 Ziyarette Başkan Şahin’e Kültür ve Sanata verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

 

KÜSADER Başkanı Gülseren Aktaş yaptığı açıklama da şunları söyledi:  “Belediye Başkanımız Edebiyat alanında, sanat alanında yaptığımız tüm faaliyetlerde bizleri destekledi. Hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Başkanımız ilçemizde ki bu tür etkinliklere destek veriyor ve bizzat katılıyor. Sanat insanları olarak bundan mutluluk duyuyor ve çok teşekkür ediyoruz. Destekleri ile daha çok faaliyet yapma imkânımız oluyor. Biz sanatçılar olarak sanata bu kadar destek veren başkanımızın hep başkan kalmasını arzu ederiz.“ dedi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İlçemizde 160’a yakın derneğimiz var. Hepsine destek olmaya çalışıyoruz. Kültür ve sanat alanında da bu desteğimizi yapıyoruz. Bundan sonra da yapacağız. Bu alanda ki en büyük arzum belediye olarak konservatuar kurmaktır. Bunu gerçekleştirdiğimizde kültür ve sanatın pek çok alanında daha büyük hizmetler olacak ve bu alana ilgi duyan gençlerimize de imkân sağlamış olacağız. Bafra’mızda kültür ve sanat faaliyetlerinin artması ilçemizin sosyal hayatına büyük katkı yapmaktadır. Bir şehirde bu faaliyetler ne kadar çok olursa bu o şehrin önemini artırır, örnek teşkil eder, imajını yükseltir, sosyal hayatını canlandırır, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutar ve medeni ilişkilerde pozitif etki yapar. Kısacası her alanda kendini gösterir. Bunu sağlamak için hep beraber bir gayretin içinde olmalıyız. Belediye olarak buna öncülük ediyoruz bu öncülüğümüzü daha ileriye taşıyacağız.”

 

Ziyaret esnasında şair ve yazarlar kendi eserlerini Başkan Şahin’e günün anısına hediye etti.



Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER