banner223

Milletvekili Köktaş, Lokantacılar Odası İle Bir Araya Geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Lokantacılar, Tatlıcılar, Pideciler, Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Balcı, yönetim kurulu ve oda üyeleri ile sabah kahvaltısında biraraya geldi.

Milletvekili Köktaş, Lokantacılar Odası İle Bir Araya Geldi.

 AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım 2015 genel seçimleri öncesi gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında biraraya geldiği, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, temsilcileri ve üyeleri ile istişare ve teşekkür mahiyetinde programlarıyla yeniden biraraya gelmeye devam ediyor.  

Milletvekili Köktaş, bu kapsamda 1 Kasım seçim çalışmaları öncesi biraraya geldiği Samsun Lokantacılar, Tatlıcılar, Pideciler, Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Balcı, yönetim kurulu ve oda üyelerini gerçekleştirilen sabah kahvaltısında ağırladı.

Misafirleri ile tek tek selamlaşarak hal ve hatırlarını soran Milletvekili Köktaş, davete icabet ettikleri için oda üyelerine teşekkür etti.   

Programda selamlama konuşması yapan Samsun Lokantacılar, Tatlıcılar, Pideciler, Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Balcı, "Milletvekilimiz kendilerini 1 kasım seçimleri öncesi mekanlarında, işyerlerinde ağırlayanları bu kez kendisinin ağırlayacağını söyledi. Bugün Milletvekilimizin misafiri olarak biraraya gelmiş buluyoruz.

Odamızın yapmış olduğu Avrupa Birliği projesi imzalandı, onaylandı. Türkiye çapında ciddi bir proje. Bu projeyi iki gün önce milletvekilimize anlattık, kendisi de bu projede üstüne düşen ne görev varsa elinden gelen her türlü desteği vereceğini söyledi. Bir kez daha Milletvekilimiz Fuat Köktaş'a bizlere göstermiş olduğu desteğe teşekkür ediyor, meclis çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.  

1 Kasım seçimlerinde gösterilen güven ve desteğe bir kez daha teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Davetimize katılan herkese hoşgeldiniz diyor, gününüz aydın işleriniz bereketli ve bol kazançlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Seçimden önce yine burada aynı mekanda bizi misafir ettiniz, bağrınıza bastınız ve 1 kasım seçiminde Lokantacılar, Tatlıcılar, Pideciler, Pastacılar esnafı yani sektörün temsilcileri olarak AK Parti'ye, milletin partisine destek verdiniz. AK Parti olarak Samsun'dan 6 milletvekilini sizlere hizmet etmesi için meclise gönderdiniz. Bize güvendiğiniz, destek verdiğiniz için her birinize bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.  

Milletin desteğini, güveninizi boşa çıkartmamak için mecliste çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Milletvekili Köktaş, "Bugün sizlerle hem teşekkür mahiyetinde hem de 1 kasımdan sonra, sizlerin bizlere anlatacağı, aktaracağı bir konu var mı?, söyleyecek sözleriniz var mı? bunun istişaresini yapmak için biraraya gelmiş bulunuyoruz. Biz, bu şehir, bu şehrin insanı, bu şehrin geleceği için, gecemizi gündüzümüze katıyor, 24 saat yetmiyorsa, 25. saati bulma anlayışı ile milletimize, ülkemize hizmet ediyoruz. Halkımızın sıkıntılarını, isteklerini, taleplerini dinleyerek, sektörel gelişmeleri, şehrimiz de iş, istihdam, üretim, ihracatı arttırmak için elimizden ne geliyorsa yapmak için çaba gösteriyoruz." diye konuştu. 

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının yenilikçi üretimden geçtiğine inandığımız için geçmiş iktidarlarımız döneminde de, bilgiye dayalı ve rekabetçi bir ekonomiye geçiş için kaynak altyapısını oluşturma gayreti içinde olduk. Önümüzdeki dönemde de araştırma kapasitesinin, Ar-Ge ve üniversite-sanayi işbirliğinin daha da geliştirilmesi, öncelikli kalkınma hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Bilim, teknoloji ve yenilik, ülkemizin ekonomisinde kritik bir role sahip olacaktır. Yapacağımız atılımların, ülkemize rekabet üstünlüğü getireceğini ve sürdürülebilir sosyo-ekonomik gelişmeyi sağlayacağını görmekteyiz.

Bu anlamda sizlerde mutlaka, işinizi geliştirmek adına Avrupa Birliği, Kırsal Kalkınma ve IPARD destekleri gibi hibe programlarından yararlanmak için ilgili yerlerden bilgileri alın. Bunun mutlaka takipçisi olun. Odanız tarafından da sizin sektörünüzde en fazla ihtiyaç duyulan, personel eğitimiyle alakalı bir proje yazımı olmuş ve onaylanmış. Konuyla ilgili olarak bana da bilgi verildi. En yüksek puanı ve en yüksek desteği olan çok önemli bir projeye imza atıldı. Yer, mekan konusunda girişimlere başladık. Bizde destek anlamında projenin neresinde durmamız gerekiyorsa orasında olacağız. İnşallah sektöre kalıcı destekler sağlamaya da devam edeceğiz." diyerek sözlerine son verdi. 

Soru- cevap şeklinde devam eden program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER