Samsun'da Golf Turnuvası Heyecanı

Avrupa’nın ilk ve tek deniz dolgusu üzerine yapılan Büyükşehir Belediyesi Samsun Golf Sahası’nda ilk turnuva Cumartesi günü başlayacak.

Samsun'da Golf Turnuvası Heyecanı
Avrupa’nın ilk ve tek deniz dolgusu üzerine yapılan Büyükşehir Belediyesi Samsun Golf Sahası’nda ilk turnuva Cumartesi günü başlayacak.

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Sahası’nın açılışı münasebetiyle Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından “Federasyon Kupası” adı altında bir golf turnuvası düzenlendi. Cumartesi başlayacak turnuvaya aralarında milli golfçülerinde de bulunduğu 88 sporcu katılacak.

 

Turnuva öncesinde Golf Milli Takım Sporcusu ve Golf Federasyonu Karadeniz Bölge Sorumlusu Hamza Sayın, basın mensuplarına golf sporunun kuralları ve turnuva hakkında bilgiler verdi. 2 gün sürecek olan turnuvaya 10 kulüpten bay-bayan 88 sporcunun katılacağını söyleyen Sayın, handikap 18 ve altı sporcularının katılacağı turnuvada her sporcunun 9’ar delikte toplam 18 atış yapacağını ve turnuvanın yaklaşık 5 saat süreceğini ifade etti. Golf sahasının 18 deliğe yükselmesiyle birlikte uluslararası turnuvaların da Samsun’da yapılabileceğini vurgulayan Sayın, basın mensuplarına uyulması gereken hususlar hakkında son bilgileri verdikten sonra toplantıyı bitirdi.

 

Federasyon Kupası'na TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve çok sayıda milli sporcu da katılacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER