banner221

SAMSUN ÇERKEŞ DERNEGİNDEN GENÇLERE KAHVALTI

Samsun Çerkeş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Uygun," Samsun Cerkes derneği SlBLE Halk dansları ekibi elemanları,19 Mayıs Üniversitesi Kafkasya araştırmaları topluluğu üyeleri ve dernek gençleri ile Samsun Çerkeş derneği yönetim kurulunu bir araya getiren kahvaltıda buluştuk "dedi.

SAMSUN ÇERKEŞ DERNEGİNDEN GENÇLERE KAHVALTI

Samsun Çerkeş Derneği Yönetim Ku rulu Başkanı Sedat Uygun," Samsun Cerkes derneği SlBLE Halk dansları ekibi elemanları,19 mayis üniversitesi kafkasya araştırmaları topluluğu üyeleri ve dernek gençleri ile Samsun Çerkeş derneği yönetim kurulunu bir araya getiren kahvaltıda buluştuk "dedi.

‘BİZ DİNAMİK VE AKTİF GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ’
Kahvaltının ardından yapılan toplantıda dans ekibinin yakında Çarşamba ilçesinde ve Sinop'ta yapacağı gösterinin tarihleri kararlaştırdıklarını ve de üniversitede yapılacak olan faaliyetlerininde görüşüldü belirten Samsun Çerkeş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Uygun," Gencler geleceğimizin teminatıdır ve biz dinamik ve aktif gençlerimize güveniyoruz.Onlar da gereksiz tartışmalar yada siyasi atışmalardan, çıkar ilişkilerine bağlı örgütlenmelerden uzak durarak bizi gururlandırıyorlar. Onlar benim ve yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımın en yakin destekçisi takim arkadaşlarıdır. İnanıyorum ki birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız “diye konuştu.. Daha sonra akordeon eşliğinde yapılan müzikle kendilerine has Çerkeş oyunlarıyla gönüllerince eğlendiler.

Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER