BAFRA MHP BASIN İLE BULUŞTU

Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. İlçe Başkanı Acar, tarafından kahvaltı sonrası gündeme ilişkin bir açıklama yapıldı.

BAFRA MHP BASIN İLE BULUŞTU

Bafra ilçe Başkanı  Av. Hüseyin Acar ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. İlçe Başkanı Acar, tarafından kahvaltı sonrası gündeme ilişkin bir açıklama yapıldı.

    Basın mensupları ile bir araya geldiği kahvaltıda konuşan MHP İlçe Başkanı Av Hüseyin Acar öncelikle katılan üyelerine, yönetici arkadaşlarına, Vakıf Sendika Kurum Başkanları ve basın mensuplarına teşekkür etti. hoş geldiniz dedi.

  24 ocak 2014-2015 tarihli kongrede Bafra Mhp İlçe yönetimine halkımızın ve delegemizin teveccü ile seçildiğini ifade etti. Yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı çalışmalar, hizmetler diledi.

 Bafra’yı gelecekte yönetmeye ve Bafra halkına hizmet etmeye aday olduklarını, bu yönüyle Bafra ve Türkiye için MHP’nin önemli olduğunu söyledi. Önlerindeki genel seçimin ülkenin kaderini ilgilendiren bir seçim olduğunu dile getirdi. Kuvayi milliyenin kurtuluş harbinin ve bağımsızlığın sembolü olan bir şehir’de yaşadığımızı söyledi. Tek devlet, tek millet, tek bayrak, kavramı Atatürk’ümüzle özdeşleşmiş olduğunu ifade etti. 

  Gelinen sürece baktığımızda mevcut iktidarın sadece sözde tek devlet, tek millet söylemini kendi iktidarı ve saltanatı için yürüttüğünü görmekteyiz, dedi.

  Başkan Acar şöyle devam etti: 

 Önümüzdeki süreçte belkide Yüce Türk milletinin son seçimi olacak. Bu yönüyle 2015 Genel seçimlerini önemsiyoruz. 2012 Büyükşehir yasalarının uygulamaya konması ülkemiz için  bölünme sinyalleri vermektedir.  Bu sebep ile 2015 seçimleri ülkemiz için çok önemlidir. Ak Parti iktidarı döneminde milletimiz milli değerlerini yitirmeye başlamış ve gelecek ile ilgili millet bilincinden kopuk bir duruma gelmiştir. Bu duruma düşmemizin sebebi hiç şüphesiz ki, 13 yıllık Ak Parti yönetimidir; dedi.

 Ak Parti yönetiminin iktidarda kalmak için uluslar arası güçlere boyun eğdiğini belirten Başkan Hüseyin Acar, kurtuluş harbinde Türkiye’yi yenemeyen Avrupa Devletlerinin bu hükümet ile gerçekleştirmeye çalıştığını ifade etti. Bu sebep ile bu hükümet derhal gitmelidir.

Değerli arkadaşlarım işte önümüzdeki seçimlerde bu şuur ile çalışacağız. Eğer bu hükümet iktidarda kalmaya devam ederse ülkenin bölünmesi kaçınılmazdır, dedi. Önümüzdeki sürece baktığımızda farklı renkli bayraklar, farklı anlayışlar iktidarı Aksaraylar da oturtacak birkaç yıl ama Yüce Türk milletinin 2015 seçimlerinin bir vatandaşlık görevinin bilincinde olduğunu ifade etti. 2015 seçimlerinin geçmişe bağlı ve gelecek için bir dönüm noktasıdır dedi. Hep birlikte önümüz süreçte başarılı işler yapacaklarını ve halka hizmet edeceklerini dile getirdi. Basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Hüseyin Acar yaşanan tekne faciasında hayatını kaybedenlere Allah(cc) rahmet diledi. Samsun ve İlçelerinde yaşanan yangın facialarında can kaybının olmaması sevindirici yanıdır; dedi. Mağdur olan halka geçmiş olsun dedi.

Oktay BÜLBÜL

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 17:50

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER