CHP İl Başkanı Kundak Skandal Paylaşımla Alakalı Açıklama Yaptı

CHP Samsun İl Başkanı Kundak, 31 Mart Seçimleri’nde Bafra CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner’in olay yaratan 15 Temmuz paylaşımının CHP ile bağdaştırılamayacağını belirterek, “Kemal bey hakkında zaten bir disiplin işlemi sürüyordu. Gereken yapılacak” dedi.

CHP İl Başkanı Kundak Skandal Paylaşımla Alakalı Açıklama Yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bafra Belediye Başkan Adayı olan Kemal Bütüner’in 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne ‘masal’ demesi CHP İl Başkanı Mehmet Kundak’ın tepkisine neden oldu. Kemal Bütüner’in açıklamalarının CHP’yi kapsamayacağını belirten Kundak, “Herhangi bir yaptırımın olmaması söz konusu değil. İlçe başkanımız da hemen bir açıklama yaptı. CHP’den aday olmuş olması, kimseye kurumsal bir kimlik kazandırmıyor. Kendi fikridir o hiçbir şekilde partiyi bağlamaz” diye konuştu.

DİSİPLİNE ÖNCEDEN SEVK EDİLMİŞTİ

İl Başkanı Kundak, “İlçe başkanlığımız daha önce arkadaşa başka konularda da uyarılarda bulunmuş olmasına rağmen herhangi bir değişiklik olmadı. Bu kişi Cumhuriyet Halk Partisi adına konuşan birisi değil. Parti üyeliğinden ihracı konusunda başka durumlar var. Zaten daha önceden başlamış olan disiplin işlemi devam ediyor. Daha önceden  Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğine zarar verecek basında çıkan demeçleri var. İlçe teşkilatı ile ilgili konuşmaları var. Bu konularla ilgili zaten bir disiplin işlemi sürüyordu. Bu yazdıkları da tuzu biberi olmuştur. Biz FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılmasını istiyoruz. Genel başkanımız da bunu ifade ediyor” ifadelerini kullandı.

hedefhalk.com

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa
mustafa - 5 yıl Önce

vay be kimi başkan adayı yapmışlardı gördünüz mü.

SIRADAKİ HABER