banner223

Usta’dan Vezirköprü Çıkarması

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta Vezirköprü ilçesinde sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Usta’dan Vezirköprü Çıkarması

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erhan Usta,Vezirköprü ilçesinde vatandaş ve sivil toplum kuruluşları ile biraraya geldi.

Vezirköprü ilçesinde coşku ile karşılanan Usta, Vezirköprü ilçesindeki esnafları tek tek gezerek 31 Mart seçimleri hakkında vatandaşa bilgi verdi.

Vezirköprü meydanda vatandaşa seslenen Usta, “Vezirköprü’yü bizden başka Ankarada’da hiç kimse konuşmadı, Samsun’un her ilçesindeki sıkıntıları Mecliste ben dile getirdim ve hiç bir Samsun milletvekili bize destek olmadı. Vezirköprü bizim kıymetimizi hep bildi yine bilecektir” dedi. Esnaf ziyaretlerinin ardından oda başkanları ile biraraya gelen Usta, Vezirköprü’deki istihdam sorunu ve bu sorunun çözümleri hakkında bilgi verdi. Usta Vezirköprü merkezdeki programalarını tamamladıktan sonra Bahçekonak köyü ahalisiyle bir araya gelip 31 Mart seçimleri hakkında bilgi verdi.Usta daha sonra Aydoğdu, Çekelan köylerinde çalışmalarını sonlandırdı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER