AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KIRCALI, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ KIRCALI, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

       T.C.Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kızılırmak Deltası Kuş Cennetinde düzenlenen programda, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, "Sizlerin şahsında aziz hemşerilerime ve milletimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde çok yoğun bir çalışma içinde olduk. Yaptığımız bu çalışmalar siz değerli basın mensuplarımız ve sosyal medya tarafından halkımıza ulaştırıldı. Her fırsatta ve her çalışma sonunda basınımızı takip ettim. Büyük bir duyarlılık ve titizlik içinde çalışmalarımıza yer verdiniz. Sizler sayesinde çok daha büyük halk kitlelerine ulaştık. Sizlerle hemşerilerimize temas ettik. Görüş ve düşüncelerimizi aktardık.  Tüm basın mensuplarımıza en samimi duygularımla ve içtenlikle çok teşekkür ediyorum. Basınımızın bir kamu görevi yürüttüğüne, demokrasinin kalesi olduğuna, vicdanların sesini dile getirdiğine, hepimizin gözü ve kulağı olduğuna, uzağı yakın ettiğine fikir ve düşünce özgürlüğünün temsilcileri olduğuna inanıyorum. Bafra’mızda gerek cemiyetleri, internet basını, gerekse yazılı ve görsel basını ve sosyal medyası ile çok güçlü bir basınımız olduğunu biliyorum. Bunu Bafra’mız ve bölgemiz için çok önemli bir şans olarak görüyorum. Seçim çalışmalarımızda bize ve Bafra’ya çok önem verdiniz. 1 Kasım seçimlerinde halkımız bize çok büyük teveccüh gösterdi. Her zaman söylüyorum teşkilatlarımızın çok büyük başarısı var. Bunu kimse bir kenara bırakamaz ama burada büyük zafer bölge halkımızın. Bafra halkımızın, Samsun halkımızın, Türkiye halkınındır. Çok büyük teveccüh gösterdiler bize vekalet görevini tebliğ ettiler. Biz bu vekalet görevinden gerçekten onur duyuyoruz, şeref duyuyoruz. Bu vekalet görevini onurumuzla, şerefimizle taşıyacağız hemşehrilerimizden" dedi.
       Samsun ve Türkiye’den almış olduğu bu vekalet görevini mecliste en iyi şekilde yerine getireceklerini anlatan Kırcalı, "Proje üretelim birlikte olalım, birlikte fikir teatisinde bulunalım. Karşılıklı diyalog içerisinde olursak Bafra, Samsun ve Türkiye’mize gerçekten çok büyük hizmet yaparız. Yapmış olduğunuz haberlerin amacı belli, bizim gayemiz belli. Bizim gayemiz bölgemize hizmet etmek. Bafra’ya, Samsun’a, Türkiye’ye hizmet etmek. El ele verirsek bunu en iyi şekilde başaracağımıza inanıyorum. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru basındır" diye konuştu. 
      Kahvaltıya; AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin AK parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, SKM Başkanı ve ilçe Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, AK Parti Medya sorumlusu Ecz. Abdullah Yıldırım, SKM Başkan Yardımcısı Ahmet Cansız, Bafra’da görev yapan basın mensupları katıldı.
      AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı konuşmasına şöyle devam etti:
     “Milletimiz bize bir büyük sorumluluk verdi. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye tüm gücümle çalışacağım. Bu sorumluluğu yerine getirirken, Bafra’mıza, Samsunumuza ve ülkemize hizmet ederken sizlerin desteklerini rica ediyorum. Lütfen ilçemiz ve bölgemiz için düşünceleriniz, fikirlerinizi her zaman dile getiriniz. Uyarılmamız gereken konularda uyarılarınız, eleştirilmemiz gereken yerlerde eleştirilerinizi yapınız. Ben bundan memnun olacağım. Lütfen her zaman bana ulaşınız bir konu varsa benden de dinlemenizi rica ediyorum. Karşılıklı olarak istişare içinde olalım. Sizlerinde bizlerinde ilçemiz ve bölgemiz için hizmet etmekten başka düşüncemiz yoktur. Birlik ve beraberlik içinde bu hizmetlerin daha fazla olacağına yürekten inanıyorum.  Bundan sonrada bir program dahilinde sizlerle beraber olmayı istiyorum.”
     Kahvaltı sonrasında Kırcalı bir teşekkür konuşması yaptı. Basın mensuplarıyla devam eden sohbetten sonra, hatıra fotoğrafları ve öz çekimler yapıldı.
             NAMIK AZGIN 

 

 

 



 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER