Milletvekili Köktaş, Vatandaşların Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanlığı binasında bulunan milletvekili odasında vatandaşların sorun, talep ve görüşlerini dinlemeye devam ediyor.

Milletvekili Köktaş, Vatandaşların Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

     AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanlığı binasında bulunan Milletvekili Odası'nda kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor.
     Vatandaşlar ile tek tek görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Köktaş, kendisine iletilen konularla ilgili notları alıp, sorunların çözüme kavuşturulması doğrultusunda girişimlerde bulundu.
     Halkın ihtiyaç duyduğu hizmetler ve sorunlar hakkında çözüm üretebilmek adına büyük gayret gösterdiklerini belirten Milletvekili Köktaş, "Her zaman vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya, hizmet etmeye çalışıyoruz. Biz milletimizin hizmetkârıyız, biz bu yola öyle çıktık. Biz bütün adımlarımızı bu anlayış içinde atıyoruz. AK Parti Samsun İl Başkanlığı binamızda gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile de  bizleri ziyarete gelen, görüşmek isteyenlerle hem sohbet ediyor, hemde istek ve taleplerini dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. AK Parti, “insan” merkezli siyasi bir parti olduğunu gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki reformlarla bunu kanıtlamıştır. AK Parti, en üstün hizmetin, insana hizmet olduğuna inanmış, İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı adına çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürmektedir" dedi.
               NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER