CHP'liler Kahvaltıda Buluştu

CHP Bafra ilçe Kadın Kollarınca düzenlenen etkinlikte, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, CHP Bafra ilçe Kadın Kolları Başkanı Semra Devrim, CHP İlkadım Kadın Kolları Başkanı Nurdane Kılıç, partililerle bir araya geldi.

CHP'liler Kahvaltıda Buluştu

       CHP Bafra ilçe Teşkilat binasında gerçekleşen etkinlikte konuşan CHP Bafra ilçe Kadın Kolları Başkanı Semra Devrim, geleceği siyasetin belirleyeceğini ve geleceğe yönelik kadın kolları olarak çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

      Bu toplantıda iktidarın ayak seslerini duyduğunu belirten CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay ise, “2015 yılı genel seçimlerinin ilk stardını veriyoruz. Önümüzdeki hafta Cumartesi 15’inde, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerimizle birlikte, Giresun’da seçim stadını başlatıyoruz. 15 Kasım saat 10.30’da, Karadeniz Bölgesinin 8 ilinin tüm yöneticileri, Kadın Kollarımız, Gençlik kollarımız, örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılarımız, il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız kısaca, partimizin tüm temsil yetkisinde olan kişilerle birlikte, sayın genel başkanımız, bu seçimde Türkiye’yi 9 bölgeye böldüler. 2015 Haziran ayında yapılacak olan ilk sandığı olan Karadeniz bölgesidir. Cumhuriyet Halk Partisi Bafra ilçe teşkilatı olarak, bundan önceki haftalarımızda, basınımızla bir araya geldik. Gençlik Kollarımızla bir araya geldik. Şimdi de bayan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu bizim, AK Partiden kurtuluşumuzun bir mucizesidir. İnanın ben şurada şunu görüyorum. Ne kadar çok çoğalırsak, o kadar çok mutluyuz” dedi.

                        “BİZİM GÖREVİMİZ BU ÜLKEYE SAHİP ÇIKMAK” 

       CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ise, “ Bunca umutsuzluğa rağmen, bu karşın hala sizin bir araya gelip, Cumhuriyeti, Atatürkçü Cumhuriyet Halk Partisini, bu ülkenin aydınlık geleceği olmanız beni gerçekten çok mutlu ediyor. Sizinle olmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum, iyi ki varsınız. Değerli arkadaşlar, hakikaten çok zor günlerden geçiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihin belki en karanlık, en kötü döneminden geçiyoruz. Artık o kadar kötü şeyler oluyor ki; bazen faklı şeyleri düşündüğümde oluyor. Güney Doğuda, yurtun çok çeşitli yerlerinde inanılmaz şeyler oluyor. Hiç bir şekilde sosyal devlet falan kalmadı. Emekliler, ev kadınları, aileler yokluk içerisinde, perişanlık içinde, ama bu şeklide bu iktidar bu düzeni devam ettirmeye çalışıyor. Bir taraftan laik devlet sürekli yıpratılıyor, Ulu Önderimiz Atatürk’ün bize emanet bıraktığı Cumhuriyet yok edilmek, ülke bölünmek isteniyor. Buna yoksulluğa rağmen kendilerin bin odalı saray yapıyorlar. Kesinlikle umutsuzluğa düşmemeliyiz” diye konuştu.

              NAMIK AZGIN  
              

     

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER