KIRCALI:”HALKIMIZ, “AK PARTİ SÖYLERSE YAPAR” İNANCINI TAŞIYOR”

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av.Orhan Kırcalı, seçim çalışmalarına ilk gün başladığı heyecanla durmadan devam ediyor.

KIRCALI:”HALKIMIZ, “AK PARTİ SÖYLERSE YAPAR” İNANCINI TAŞIYOR”

 Kırcalı, “Sıkılmadık el,  girilmedik ev ve işyeri parolası ile hareket ediyoruz “dedi.
 Kırcalı,  beraberinde AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Ak Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Çapoğlu, Ümit Sezgin, Ak Parti Gençlik Kolları yönetimi ve ile birlikte esnaf ziyaretlerine yağmur ve soğuk olmasına rağmen devam etti.

 Kırcalı’ya ziyaret etti esnaflar ve yoldaki vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı bu teveccühe layık olmak için hiç durmadan çalışacağını ve mahcup olmayacağını, kendisine güvenen Samsun ve 17 ilçesinde yaşayan hemşerilerini de mahcup etmeyeceğini söyledi.
   AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti:
   “Seçim beyannamemiz, hükümet programımızın da temeli. Şu anda partiler içerisinde bir hükümet programı hazırlayabilecek içerikte seçim beyannamesi olan tek parti, AK Partidir. Bizi en çok sevindiren husus, 13 yıldır vatandaşımızın bize gösterdiği teveccühü bu seçim beyannamesine de göstermiş olmasıdır. Halkımız “AK Parti söylerse yapar “ düşüncesini taşıyor. Halkımızda AK Parti'ye karşı bir inanç var, söylediklerini yapacağına dair bir inanç var. Vatandaş şuna da inanıyor; 'AK Parti eğer bir şeyi söylerse her şeyi gözetir. Bir popülizm içerisine girmez. Vatandaşın ihtiyacını en öne koyar ama her şeyin istikrar içerisinde, huzur içerisinde, sadece bugünü kurtarma adına değil, Türkiye'nin gelecek yarınlarını kuran bir anlayışı temsil eder. 1 Kasım seçimlerinde de hem seçim beyannamemiz üzerinden vatandaşlarımıza söylediklerimiz var hem parti olarak masanın üzerinde duran, önümüzde duran sorunlara karşı çok açık, net, somut, fikirlerimiz, projelerimiz var. Biz 13 yıldır gövdesi taşın altında bir partiyiz. Biz halkımızla beraber 2023’e yürüyeceğiz. 1 Kasım seçimleri hayati bir dönüm noktasıdır.  Biz 1 Kasımı Milletimizin, çocuklarımızın kısacası herkesin bir bakıma geleceğinin oylanacağı bir seçim olarak görüyoruz. Türkiye’nin eskiye dönmesini istemiyoruz. Yeniden koalisyonlar, bakanlık pazarlıkları kaoslar, krizler olsun istemiyoruz. Milletimizin bizleri destekleyeceğine ve tek başına iş başına getireceğine inanıyoruz.”
           NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER