ŞABAN SEVİNÇ'TEN BAKAN KILIÇ'A: "HAVUZU BIRAK, TMO'YU AÇ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Adayı Şaban Sevinç, Bafra'da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'a, "Havuzu değil TMO'yu aç" diye seslendi.

ŞABAN SEVİNÇ'TEN BAKAN KILIÇ'A:

     AK Parti Samsun Milletvekili Adayı ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç kendisi için, "Keşke Sayın Bakan biraz dedesi İlyas Kılıç'ı örnek alsa da saraya soytarılık yapmak yerine Samsun’umuza hizmet etse" diye konuşan CHP'li Sevinç hakkında dava açacağını söylemişti.
                           “YARASI VAR Kİ GOCUNDU”
     Bakan Kılıç'a sert tepki gösteren Şaban Sevinç, "Sözlerimin arkasındayım. Bakan Kılıç, Samsun'luların değil sarayın adamı olduğunu ispatladı. Yarası var ki gocunuyor" dedi.
                           “HAVUZU DEĞİL TMO'YU AÇ”
     Sevinç, "Çağatay Kılıç'ın hükümeti, tüccarlar köylünün çeltiğini ucuz fiyattan kapsın diye Toprak Mahsulleri Ofisi'ni (TMO) kapalı tutuyor. Köylü, 2-B arazisine istenen yüksek para ve banka borçları arasında sıkışıp kalmış durumda. Bakan Kılıç'ta köylülerle dalga geçer gibi gelmiş Bafra'da yüzme havuzu açıyor. Havuzu bırak Toprak Mahsulleri Ofisini aç" diye konuştu.
                    “BENİM TÜCCARLARA DİYET BORCUM YOK”
     Samsun halkının desteğini arkasına alan Sevinç; "Hemşehrilerim beni bağrına bastı. İnancımız tam, Samsun'da artık değişim zamanı geldi. Olmaz denileni oldurtacağız. Köylünün halinden, vatandaşın halinden, öğrencinin, esnafın halinden en iyi biz anlarız. Bizim hiçbir tüccara diyet borcumuz yok. Ben bir köylünün oğlu olarak, köylüyü bunların sömürü düzeninden kurtarmaya yemin ettim" diye konuştu.

           NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER