MHP ADAYI TOPKAYA TABAKHANE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya, seçim çalışmaları kapsamında,105 Evler ve Tabakhane Mahallesinde miting düzenledi.

MHP ADAYI TOPKAYA TABAKHANE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

      Bu programlara Samsun Milletvekili Dr. Cemalettin şimşek ve MHP Bafra Belediyesi eski başkanlarından Hasan Aslan katılarak, birer konuşmalar yaptılar.    

      Topkaya, mitingde yaptığı konuşmada, Bafra'nın birçok iç mahallesinin karanlık olduğunu öne sürdü.

      Yıllardır Bafra'nın sahipsiz olduğunu savunan Topkaya, şunları kaydetti:

       " Şimdi ilk önce şundan bahsetmek istiyorum, şuan burada 2 tane sokak lambası yanmıyor, Bafra'nın birçok iç mahallesi karanlık, Bafra'mızı karanlıktan kurtaramadılar. 19 Mayıs, Bafra arasını karanlığa bırakanlar, Bafra'mızı karanlığa sürükleyenlerdir. Sizler bunun gereğini 30 Mart'ta inşallah göstereceksinizdir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 30 Mart'tan sonra, özlediğiniz düzene, birlik ve beraberliğe kavuşacaksınız. Bafra'mızın nüfusu yıllardır hep aynı, bir türlü 90 bine varamadık. Ne hikmetse anlayamadık. Nedeni iş kaybımız. İş sorunumuz devam ediyor. Bafra Belediyesi Organize Sanayisi'nin ortağı, hiç acaba düştüler mi organize sanayinin peşine, kaç tane fabrikatör, kaç tane yatırımcı, iş adamı ile görüşmüşler. Görüşmüşlerse hani nerede biz göremiyoruz, siz görüyorsanız söyleyin. 10 yılda 10 tane yatırımcı getirseydi. Bafra'nın nüfusu 100 bin olurdu ama maalesef geldiğimiz durum ortadadır."

       "BAFRA'MIZI KARANLIĞA SÜRÜKLÜYEN ZİHNİYETE DUR DİYECEGİZ "                                 

     Topkaya," Şimdi birde şunu söylüyorlar, Rahmetli Bafra belediye başkanımız Ali Kale'nin oğlu da yanımızda.  10 yıldır, sen Ali Kale Turistlik Tesislerine çivi çakma işletme, kiraya ver, sonrada Ali Kale'nin olgunu meclis üyesi aldık diye öğünüyorlar. 10 yıldır trilyonlar harcadıkları ve küme düşürdükleri Bafra sporun atkılarını boyunlarına takarak öğünüyorlar. Sonra'da 600 tane işçinin parasını veremiyorlar. 5 yıllık 300 trilyonluk bütçeyi kullanamıyorlar. Kredi çekerek işçi maaşı ödemeye çalışıyorlar. Bu Aralarda bir dedikodu çıkarttılar MHP gelirse işçileri hep çıkaracak, çünkü AKP iktidarı bütçe vermeyecek. Bunlara inanmayın işçi kardeşimizi, mağdur etmeyiz, anlının teri ile para kazanan işçilerimizi, hangi partiden olursa olsun işinden aşından Mağdur etmeyiz. Ama işinden taviz veren, bankamatik çalışanlarına da tahammül etmeyiz. Bunları düşünün, araştırın ona göre kararınızı verin" dedi.       

    Topkaya,"Bafra belediyesinde göreve geldiğimizde, ilk yapacağımız icraatı sizlere sunuyorum. Biz diyorduk ki, beyaz masayı oradan kaldıracağız. Artık şunu söylüyoruz. 10 yıldır, bu binaya bu zihniyet yerleşmiş, vatandaşı memnun edemeyen zihniyeti, Bafra belediyesinin mevcut yerini değiştirerek çözeceğiz diyoruz. Bafra Belediyesini yıkacağız diyoruz. Bafra'ya yakışır katlı oto park yapacağız. Kadınlar kültür Meslek ve Spor merkezi kuracağız.  Semt Pazarları, mesire alanları sosyal alanda ve daha birçok projelerimizle, kadrolarımızla, Bafra'mızı hak ettiği yere getirmek istiyoruz. 30 Martta sizlerinde desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

                                                                                           NAMIK AZGIN 

                                                     

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER