banner223

ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneğinden bir grup üye ve Türkiye Şampiyonu olan sporcuları makamında kabul etti.

ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Engellilerin sosyal hayata adaptasyonu konusunda birçok çalışmanın içinde olmaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Kılıç, “Bu anlamda destek verdiğimiz iki çocuğumuzun Türkiye şampiyonu olmasından onur duyuyorum” Dedi.

Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Dursun Dündar, Kulüplerinin spor alanında Türkiye, bölge ve il bazında birçok başarıya imza attıklarını belirterek ve sporcularının başarısında katkısı olan Belediye başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür etti.

Kulüp yöneticisi ve antrenör Emrah Çakır, Kulübün tüm çalışmalarında belediyemizi yanımızda görmekten mutluyuz diyerek teşekkür etti.

Kulüp yöneticisi Ersin Önal ise sporun tüm insanlara faydalı olduğu gibi herhangi bir engeli olanların hayata tutunmalarında da büyük bir faktör olduğunun altını çizerek, Kulüp olarak koşu, yüzme alanlarında çalışmalar yaptıklarını ve bölge ve Türkiye şampiyonlukları elde ettiklerini belirtti.

Ziyarette Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Masa Tenisi Türkiye birincisi Enes Burç ve Türkiye üçüncüsü Burç’a çeşitli hediyeler verdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER