Bafra’nın gururu oldular

Ankara’da yapılan Türkiye taekwondo poomsae şampiyonasında Bafra taekwondo takımı 15 madalya alarak tarihe geçti

Bafra’nın gururu oldular

13-17 Mart’ta Ankara Judo federasyonu Spor Salonunda gerçekleştirilen Türkiye Taekwondo Poomsea şampiyonasında 20 sporcuyla mücadele eden Bafralı sporcular çıktıkları müsabakada 15 madalya alarak samsun bölgesinde tarihe geçti.

Bafra Teakwondo spor okulu hocası Hakan Emirzaoğlu yaptığı açıklamada, Hedeflerinin çok büyük olduğunu, Türkiye Milli takıma, hatta olimpiyatlara sporcu göndereceklerini söyledi. 3 yıldır yoğun olarak çalıştıklarını da belirten Emirzaoğlu, bu çocuklara sahip çıkıldığı takdirde çok daha iyi yerlere geleceklerini, Dünya şampiyonu bile olacak kapasitede olduklarını söyledi.

Bafra Teakwondo spor okulu hocalarından Yavuz Nacak ise, Sporcuların daha 3 yıllık bir taekwondocu olduklarını çok yoğun ve çok disiplinli çalıştıklarını söyledi. Zaman içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacaklarının da altını çizdi.

Sporcularda Yıldız bayan takım yarışmasında 3’üncü ve ferdi 13-14 yaş yıldız bayanlarda Türkiye 2’incisi olan Zülbiye Aksu ise, 3 yıldır teakwondo sporuyla ilgilendiğini, çok çalıştıklarını hedefinin ise Milli Takıma gitmek olduğunu söyledi.

İkili minik yarışmasında ve minik erkekler takım yarışmasında Türkiye 3’üncüsü olan Tuncay Öztürk ise, Çok daha büyük hedeflerinin olduğunu söyledi. Hocalarıyla çok iyi çalıştıklarını da söyleyen Öztürk, bundan sonra ki başarılarımız çok daha büyük olacaktır” dedi.

Minik erkekler takım yarışmalarında 3. olan
Oğuz Kaan Gökmen
Bahadır Türken
Tuncay Öztürk


Minik bayanlar takım yarışmalarında 2. olan

Nazlı Hüban Ertürk
Gülşah Efsa Sevinç
Sude Naz Reis 2. Oldular

Minik bayanlar takım yarışmalarında 3. olan

Yağmur Vatandaş
Ceylin Sarı
Sümeyye Ceren Bilgili

Yıldız bayan takım yarışmalarında 2. olan

Zülbiye Aksu
Rana Dursun
Ekin Naz Bekar

Ferdi 12.14 yas yıldız bayan yarışmalarında Zülbiye Aksu 3. İkili minik yarışmalarında Gülşah Efsa Sevinç ve Tuncay Öztürk 3. Oldu

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER