DERBİYİ, BAFRA BELEDİYESİ GSK KAZANDI

Türkiye Voleybol 3. Lig 3. Gurup’ta mücadele eden Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), Samsun DSİ Spor’u mağlup etti.

DERBİYİ, BAFRA BELEDİYESİ GSK KAZANDI
   Türkiye Voleybol 3 Lig, 3. Grup’ta mücadelesini sürdüren Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), hafta sonu Samsun DSİ Spor ile karşılaştı.
   Bafra Kapalı Spor Salonu`nda oynanan karşılaşmada ilk seti: DSİ Spor 25-19’luk üstünlükle önde bitirdi. İkinci sette; büyük bir mücadele örneği gösteren Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 25-22`lik skorla 2. Seti aldı. Temposu yüksek olan karşılaşmada Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncuları 3. seti 25-21 kazanarak, takımı rahatlattı. Son sete 2-1 önde başlayan Bafra Belediyesi GSK, bu seti de 25-22’lik üstünlük ile bitirerek karşılaşmayı 3-1 kazandı.

    İlk galibiyetlerini bu derbi maç ile alan Bafra Belediyesi GSK oyuncularının sevinçlerine salonda maçı izleyenler arasında bulunan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’de ortak oldu.

   Taraftarlarla birlikte oyuncuları kutlayan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; “Kulübümüz, Salon Sporlarının çeşitli dallarında bugünkü örnekte de gördüğümüz gibi başarılar kazanarak ilçemizin adının duyurulmasına katkı sağlayacağına inancım tamdır. Belediye olarak bu tür spor alanlarında yapılan faaliyetleri destekliyoruz. Bu anlamda üzerimize düşeni yaparak her zamanki gibi spora ve sporculara destek olmayı sürdürüyoruz. Bu vesile ile Kulübümüz bünyesinde ki voleybol takımımızı bizlere yaşattıkları galibiyet duygusu nedeni ile tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

   Karşılaşmayı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yanı sıra, Bafra Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Adnan Hazır, daire amirleri çok sayıda taraftar izledi.

   Bafra Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma'da ilk set DSİ Spor'un 25-19 üstünlüğü ile sona erdi. İlk seti kaybeden Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oyuncuları, ilk setin ardından toparlanarak maçta 25-22, 25-21 ve 25-22'lik üstünlükle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

        NAMIK AZGIN

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER