TOFD BAFRA ŞUBESİ, EĞLENCE PROGRAMI DÜZENLEDİ

Bafra’da, Türkiye Omurilik Felçliler Derneği(TOFD) Bafra Şubesi tarafından müzik-eğlence programı düzenlendi.

TOFD BAFRA ŞUBESİ, EĞLENCE PROGRAMI DÜZENLEDİ

     Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı İsmail Tabak,”Bafra’da 140 tane tekerlekli sandalye dağıtıldı. Hedefimiz ise, 200’dür. Bafra’mızda şuan 20 bine yakın engelli bulunmaktadır. Bizler bu arkadaşlarımızla beraber, 13 yıldır, ben içlerinde bulunmak şartıyla, devamlı çalışmalar yapıyoruz. Bafra’da bütün engellileri bir bina içerisinde toplayabilecek bir çalışma içerisindeyiz. Bizler çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnşallah sizlerinde desteği ile beraber, düşündüğümüz projelerimizin hepsini gerçekleştireceğiz” dedi. 
      Bafra Adnan Menderes Parkında Türkiye Omurilik Felçliler Derneği(TOFD) Bafra Şubesi tarafından organize edilen etkinlikte, Bafra ilçesinin sanatçıları birbirinden güzel çeşitli şarkı ve türküleri seslendirdi.
     Türkiye Omurilik Felçliler Derneği(TOFD) Bafra Şubesinin organize ettiği müzik eğlence programına; Bafra Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz,  Bafra Balkan Türkleri Haberleşme ve Dayanışma Derneği Başkanı Memduh Aksu, Alaçam Engelliler Derneği Başkanı Vahide Topal ve yardımcısı Cevdet Topal, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Bafra Temsilcisi Serdar Güler, Özel Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri,  engelli birey aileleri ve engelli vatandaşlar katıldı. 
         NAMIK  AZGIN 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER