SAMSUNSPOR’UN ŞİRİN ANASI UNUTULMADI

Samsunspor yönetim kurulu başkanı Mehmet Pank ve taraftarlar derneği gurubu Samsunspor'un şirin anası Rukiye Yılmaz mezarı başında anıldı.

SAMSUNSPOR’UN ŞİRİN ANASI UNUTULMADI

        Samsunspor yönetim kurulu Başkanı Mehmet Pank ve Taraftarlar Derneği grup başkanı Mehmet Soykan," Canı kadar sevdiği kırmızı-beyazlı-siyahlı ekibin idmanını izledikten sonra elim bir kaza sonucunda 21 Kasım 2007 günü akşam saatlerinde kaybettiğimiz Samsunsporun Şirin Ana'sı ( Rukiye Yılmaz )vefatının 7'nci yıl dönümünde mezarı başında törenle anıldık" dedi. 

                              BÜYÜK BİR SAMSUNSPOR SEVDALISI
       Çatalarmut Mezarlığı'nda bulunan kabristanına giden kırmız- beyazlı-siyahlı ekibin taraftarlar, hiç unutmadıkları Şirin Ana'larına dualar ettiler.

      Şirinler Taraftarlar Derneği grup başkanı Mehmet Soykan yaptığı açıklamada, "Ölümüne bir Samsunsporluydu. Şirin Ana’mızı unutmadık, unutturmayacağız. Şirin Ana’mızı hatırlayan ve bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Nur içinde yat Şirin Anam" dedi.

      Samsunspor yönetim kurulu Başkanı Mehmet Pank, Şirin Ana'nın büyük bir Samsunspor sevdalısı olduğunu belirterek, "Onun eksikliğini her zaman hissediyoruz. Dualarımız bugünde onunla. Mekânı cennet olsun " diye konuştu.
         Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER