BAŞKAN ŞAHİN: BAFRAMIZIN GELECEĞİ AYDINLIKTIR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

BAŞKAN ŞAHİN: BAFRAMIZIN GELECEĞİ AYDINLIKTIR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin muhtarlarla yemekte bir araya geldi.
Yemeğe muhtarların yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti ve MHP Belediye meclis üyeleri ile belediye müdürleri katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yemekte bir konuşma yaptı.

Bafra’nın ortak akıl ile 5 ana hedef seçtiğini belirttiği konuşmasında şunları söyledi: Bafra geleceğe emin adımlarla yürümek istiyor bunun için tüm toplum kesimlerimizle birlikte 5 ana hedef üzerinde yoğunlaştık. Bu hedeflerimiz Tarım, Sanayileşme, Kentleşme, Turizm ve Bafra Kızılırmak üniversitesinin kurulması olduğunu belirten Başkan Şahin, bu amaçlar için Bakanımız, Valimiz, genel başkan yardımcımız, başta samsun milletvekilimiz ve hemşerimiz Orhan Kırcalı olmak üzere Samsun milletvekillerimiz, Büyük şehir belediye başkanımız, mülkü idare kademelerimiz, il ve ilçe başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, Ticaret ve Sanayi odamız, ziraat odamız, ticaret borsamız, oda ve derneklerimiz, muhtarlarımız bir ve beraberdir, uyum ve koordine içindedir. Bafra’mız için seferber olmuşlardır.

Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışımızı Samsun olarak daha da büyük bir aileyiz anlayışına taşımış bulunmaktayız. Bafra’mızın geleceği bu hedefler ile daha da aydınlanacaktır. Bu hedeflerin gerçekleşmesi zamana bağlıdır. Biz bu hedeflerin gerçekleşmesi için bir yerden başlangıç yaptık ve önemli mesafeler aldık. Bafra’mız 5 yıl sonra bunun farkını görecektir. Bafra Karma ve İhtisas Medikal OSB’de 5.000’ne yakınımız insanımız iş imkânına kavuşacaktır, dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmasında yeni mahalle olan köylerde yapılan betonlama çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Yeni mahallelerimizde beton yol çalışmaları başlattık. Hava şartlarına göre bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek. İlçemizde 18 mahallemizde doğal gaz çalışmaları tamamlandı. 300.000 metreye yakın doğal gaz hattı döşendi. Bafra’mızın % 90’nına yakın alanda doğal gaz çalışmaları tamamlandı. 20.000’den fazla ailemiz doğal gaz kullanmaya başlandı. Bu çalışmalara paralel asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptık. Bu yaz 30.000 ton’dan fazla asfalt ve 30.000 metrekareden fazla kaldırım çalışmasını tamamladık. Önümüzde ki yaz ilçemizin merkezinde asfalt problemi kalmayacaktır, dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 16:05

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER