BAŞKAN ŞAHİN: SENDİKALAR DEMOKRASİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şubesi’nin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşen olağan kongresinde seçilen yeni yönetim Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

BAŞKAN ŞAHİN: SENDİKALAR DEMOKRASİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Ziyarete Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Başkanı Tuncay Erden, Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Başkan yardımcısı, Yaşar Kutbay, Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Başkan Yardımcısı. Yıldan Gözdemir, Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Başkan Yardımcısı,  Mehmet Ali Atay, Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Başkan Yardımcısı Levent Emirza ve Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Denetleme Raportörü Mustafa Kaya katıldı.

Bafra Belediye Başkanı ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Öncelikle Türk Yerel Hizmet-Sen kongresinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, seçilen arkadaşlarımıza başarı dileklerimi sunuyor ve tebrik ediyorum. Nazik ziyaretleri sendika başkanımıza, başkan yardımcılarımıza ve denetleme raportörümüze teşekkür ediyorum. Sendikalar demokrasimizin en önemli unsurları çalışan ve işveren arasında ki iletişimdir. Sendikaların varlığı ve mücadelesi çalışma hayatına çok büyük katkılar yapmıştır. Sendikalarımız bu önemli unsurları ve görevleri için bir kez daha kutluyorum.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER