BAFRA KAYMAKAMI ARSLAN’DAN İSMET İNÖNÜ İLKOKULU‘NA TAM NOT

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra ilçesinde bulunan 9 okulu ziyaret etti.

BAFRA KAYMAKAMI ARSLAN’DAN İSMET İNÖNÜ İLKOKULU‘NA TAM NOT

      Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “İlçemizde bulunan ilkokullarımızdan 29 Ekim, 30 Ağustos, Gazi, Altınyaprak, Kızılırmak, Merkez, Gaziosmanpaşa, Mustafa Kemal, Barbaros ve Bafra 50 Yıl ilkokul Müdürlerinin yanı sıra  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz M. Ali Hatipoğlu ile birlikte İsmet İnönü ilkokulunda bilgi paylaşım toplantısı yaptık” dedi.

     Bafra Kaymakam Halis  Arslan,” İsmet İnönü İlkokulu her yönden örnek teşkil eden okullarımızdan bir tanesidir ve okulun kantin ve kalorifer dairesi hijyenik ve temizlik yönünden mükemmel durumdadır. Ayrıca temiz oluşundan dolayı okulumuzun hizmetlilerimize teşekkür ediyorum. 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi içerisinde temiz ve hijyenik olması nedeniyle İsmet İnönü İlkokulu  “temiz kantin, sağlıklı okul” olarak seçilmiştir” diye konuştu.
        ‘ÇOCUKLAR OKUL DIŞINDAKİ GÜNLERİNİ BURALARDA GEÇİRSİNLER’
       Bilgi paylaşım toplantısında Kaymakam Halis Arslan okul müdürlerine yapmış olduğu konuşmasında,”Herkes kendi okulunda proje yapacak. Okullarınızda farklı projelere yönelin ve yöneltin. Bu yapılan projeler birbirleriyle yarışacaklar ve yılsonunda hazırlanacak olan bir programla projeler tanıtılacak. Hiçbir başarı ödülsüz kalmamalıdır. Teşvikçi olmak lazım. İlkokullarımız eğitim ve öğretimin alt yapısını oluşturmaktadır. O yüzden temel sağlam olmalıdır. Okullarımız da hijyenik ve temizlik bakımından önem verilmelidir. Okullarda okuyan öğrencileri kütüphanelere ve gençlik merkezine  yönlendirin. Çocuklar okul dışındaki günlerini buralarda geçirsinler. Çalışmak ve üretmek lazım. Öğrencilerin velileriyle  iç içe olun ve onlarla sık sık istişarede bulunun” şeklinde konuştu. 
             KAYMAKAM  ARSLAN  MİNİK ÖĞRENCİLERE ÇİKOLATA VERDİ
         Toplantı sonrasında İsmet İnönü ilkokulu hazırlamış oldukları 3 projenin tanıtımını yaptılar. Hazırlamış oldukları projeler arasında “ailelerine misafiriz, her sınıftan bir filiz yeşersin ve en önemli değerlerimiz yaşlılarımız” adlı projeler vardı. Akabinde okulu gezen Kaymakam Halis Arslan ilk olarak anasınıfını ziyaret etti   ve minik öğrencileri çikolata verdi.
                  KÖKSAL ÖNER 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER