banner223

MÜDÜR ÇAKIR,’ ÖĞRETMENİMİZ BARIŞ ODA TÜRKİYE 3’NCÜSÜ OLDU’

Samsun’un Çarşamba İlçesindeki Şehit Ferhan Hasovalı Ortaokulu Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli Öğretmenler arası düzenlenen ‘’Sporda Ahlak ve Maneviyat’’ konulu Kompozisyon yarışmasında Türkiye 3'üncüsü oldu.

MÜDÜR ÇAKIR,’ ÖĞRETMENİMİZ BARIŞ ODA TÜRKİYE 3’NCÜSÜ OLDU’

           Samsun’un Çarşamba  İlçesindeki  Şehit Ferhan Hasovalı Orta Okulu Müdürü Erdem Çakır ,”Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli Öğretmenler arası düzenlenen ‘’Sporda Ahlak ve Maneviyat’’ konulu Kompozisyon yarışması 12 Mart 2015 de sonuçlandı ve okulumuzun beden eğitimi öğretmenimiz Barış Oda Türkiye 3’ncüsü oldu” dedi.

                                  ‘ÖĞRETMENİMİZİ PLAKET İLE ÖDÜLLENDİRDİK’
            Şehit Ferhan Hasovalı Orta Okulu Müdürü Erdem Çakır,” Türkiye genelinden 330 öğretmenin katıldığı yarışmanın sonucuna göre, Çarşamba ilçesi ve okulu adına beden eğitimi öğretmenimiz Barış Oda Türkiye 3’ncüsü olarak İlimizi  okulumuzu onurlandırmış ve  büyük bir başarıya imza atmıştır. Aldığı büyük bir başarıdan dolayı onur duyulduğumu  belirterek istiyorum ve ayrıca kendisini plaketle ödüllendirdik” şeklinde konuştu. 
                                    ‘MUTLU OLDUKLARINI DİLE GETİRDİLER’           
              Düzenlenen yarışmayla ilgili açıklama yapan Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emin Kırbayır,” Türkiye’nin farklı illerinde görev yapan 330 öğretmenimizin katılmış olduğu Kompozisyon yarışması büyük ilgi gördü. Ülkemizin yetiştirmiş olduğu saygın insanlarından oluşan jüri üyelerimiz, birbirinden güzel yazılmış yazıları görmekten ve değerlendirmekten mutlu olduklarını dile getirdiler. Sporda var olan sorunları ve çözüm noktaları konusunda düşüncelerini, fikirlerini, heyecanlarını, duygularını bizlerle paylaşan saygıdeğer öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum ”diye ifade etti.
                              ‘DERECELENDİRMEK İŞİN EN ZOR KISMIYDI’
              Sosyal sorumluluk hissiyatıyla eline kalem alan, yazıya döken ve yazılarını bizlere gönderme nezaketinde bulunan öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. İfadesini kullanan Çankaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emin Kırbayır,” Bizim gönlümüzde derecelendirmek işin en zor kısmıydı. Gece’nin geç bir vaktinde bilgisayar başına geçerek sporda var olan şiddet, yaralanma ve ölümleri nasıl ortadan kaldırabiliriz diye kafa yoran öğretmenlerimizi unutmak mümkün mü?”diye konuştu.
              Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER