MİNİKLER SPOR ŞENLİĞİNDE COŞTU

Samsun’un İlkadım ilçesindeki İlyasköy Anaokulu Müdürü İlknur Ünal, " Canik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlen etkinlikte‘Geleceğe Sporcu Yetiştiriyoruz‘ projesi kapsamında okul öncesi spor oyunları şenliği düzenlendi.

MİNİKLER SPOR ŞENLİĞİNDE  COŞTU

            Samsun’un  İlkadım ilçesindeki  İlyasköy Anaokulu Müdürü İlknur  Ünal, " Canik  Atatürk Spor Salonu'nda düzenlen etkinlikte‘Geleceğe Sporcu Yetiştiriyoruz‘ projesi kapsamında okul öncesi spor oyunları şenliği düzenlendi k ve Anaokulumuzun  öğrencilerinin yer aldığı etkinlikte, minik sporcular kurulan 8 farklı oyun standında gönüllerince eğlendiler” dedi. 

                                          ‘GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER’
          İlyasköy Anaokulu Müdürlüğünce Canik  Atatürk Spor Salonu'nda düzenlen  etkinlikte  'Geleceğe Sporcu Yetiştiriyoruz' projesi kapsamında Okul öncesi Spor oyunları Şenliği düzenlendiğini  belirten İlyasköy Anaokulu Müdürü İlknur  Ünal,"Yaklaşık 150 minik öğrencinin yer aldığı etkinlikte, 8 farklı spor oyun standı kuruldu.  Kurulan bu standlarda, minik öğrenciler hem spor yaptı, hem de gönüllerince eğlendiler. Olimpiyat oyunlarına hazırlanan ve Türkiye dereceleri olan sporcular judo ve jimnastik alanlarında gösteri yaptılar.   Kendi spor alanlarıyla ilgili bilgi verdiler. Şenlik öncesinde ise öğrenciler yaptıkları dans gösterisi ise tribünlerden izleyenler tarafından bol bol alkışlandı” diye ifade etti. 
                                            ‘SPORA TEŞVİK EDİYORUZ’
           Bu etkinliklerin küçük yaştaki öğrencileri spora teşvik ettiğini  vurgulaya  İlyasköy Anaokulu Müdürü İlknur  Ünal, " bu projemiz ile çocuklara spor dallarını tanıtarak, sağlıklı yaşam için sporun önemini fark ettirip çocukların aktif spor yapmalarını sağlamayı ve eğlendirmeyi hedefledik. Projemize desteklerinden dolayı  Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Güven  Özyurt ile personeline ve projenin  asıl  sahibi olan okulumuzun beden eğitim öğretmeni  Sezgin Şahbaz ‘in yanı sıra  emeği  gecen  herkese  öğrencilerimizin adına teşekkür ediyorum " diye konuştu.
                Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER