YILDIZLAR BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARI SAMSUN’DA BAŞLADI

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Badminton Yıldızlar Grup Birinciliği müsabakaları Samsun’un ev sahipliğinde, Canik Atatürk Spor Salonunda bugün yapılan açılış seremonisi ile başladı.

YILDIZLAR BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARI SAMSUN’DA BAŞLADI

     Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Badminton Yıldızlar Grup Birinciliği müsabakaları Samsun’un ev sahipliğinde, Canik Atatürk Spor Salonunda bugün yapılan açılış seremonisi ile başladı.
     Açılış Seremonisine; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun BAYRAKTAR, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Aşkın ATAN, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman ABANOZ, Antrenörler, hakemler, sporcular ve veliler  katıldı.
      Toplamda 95 sporcunun katılım sağladığı  Yıldızlar Grup Birinciliği Grup müsabakalarına 13 il(Amasya, Bartın, Ordu, Rize, Sinop, Tokat, İstanbul, Kayseri, Erzincan, Kastamonu, Karabük, Trabzon, Sinop) katılım sağladı.
      Müsabakalarda dereceye girecek olan sporcular 7 – 10 Mayıs 2016 tarihlerinde Aksaray’da yapılacak olan Yıldızlar Badminton Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaklardır.
             NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER