Zekasoft'tan İl Milli Eğitim Müdürü'ne ziyaret

Zekasoft Genel Müdürü Şadi Coşgun, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Coşgun, AHOB'un kullanıldığı Samsun Okuyor Projesi'nin sonuçlarıyla ilgili de Esen'e bilgi verdi.

Zekasoft'tan İl Milli Eğitim Müdürü'ne ziyaret

   Samsun Teknopark'ta faaliyet gösteren Zekasoft Yazılım Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Şadi Coşgun, İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Coşkun Esen'i makamında ziyaret etti. Esen'e yeni görevinde başarılar dileyen Coşgun, Anlayarak Hızlı Okumaya Başlangıç (AHOB) programının kullanıldığı ve 22 okulda 660 öğrencinin katıldığı Samsun Okuyor Projesi'nin sonuçlarını iletti. 
    Ziyaretle ilgili bilgi veren Şadi Coşgun, "Dünyanın ilk ve tek anlayarak hızlı okuma programı olan AHOB, Samsun Okuyor Projesi adıyla 22 okul ve 660 öğrencide uygulandı. Samsun Valimiz İbrahim Şahin'in olur ve eski Milli Eğitim Müdürümüz Aytekin Girgin'in koordinesiyle öğrencilerde bu programı uyguladık. Ortalama yüzde 109 başarı oranı yakalandı. Bununla ilgili de TRT Haber bir başarı hikayesi çekimi yaptı. Bu yazılım Samsun'da üretilen ve geliştirilen bir yazılımdır. Bunu hemşehrilerimizin kullanması için sponsor olduk. Bu programın sonuçları da dosyada vardır" dedi. 
    Şadi Coşgun, Esen'e projenin sonuçlarının yer aldığı bir dosya da sundu. Samsun Okuyor Projesi'nde başarılı olan okul ve öğrencilere de yakın bir zamanda düzenlenecek ödül gecesiyle hediyelerinin takdim edilmesi kararlaştırıldı. 
     İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, projenin etkileri ve öğrencilerin gelişimiyle ilgili bazı bilgiler aldı.
       
NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER