banner223

KIRCALI BAFRA’DA CİZRELİ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili cumartesi ve Pazar günleri Bafra’da çeşitli ziyaretler yaptı. Açılış ve cenazelere katıldı. Kutlu doğum haftası etkinliklerine iştirak etti. Muhtarlarla beraber oldu. Cizre’den Bafra’ya gelen öğrencileri Kur’an Kursunda ziyaret etti. Ziyarette Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin AK parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’de bulundu. Kırcalı ve beraberindekileri Bafra ilçe Müftüsü İsmail Çiçek karşıladı.

KIRCALI BAFRA’DA CİZRELİ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ
AK Parti Samsun milletvekili Av.OrhanKırcalı Cizre’den gelen öğrencileri ziyaretinden sonra şunları söyledi: Bu hafta Bafra ilçemizde hemşerilerimizle olduk. Çeşitli program ve etkinliklere katıldık. İstişarelerde bulunduk. Diyanet İşleri Başkanlığımızın bilgisi dâhilinde Güneydoğuda eğitim-öğretimin olumsuz şartlarından etkilenen 52 kız ve 19 erkek öğrenciden oluşan 71 kişilik grup Bafra Müftülüğü yatılı Kur’an Kurslarına yerleştirilmişti. Bu öğrencilerimizi ziyaret ettik. Muhacir Öğrenciler Bafra Halkının Ensar örnekliği, yüksek misafirperverliği ile ağılanıyor, eğitimlerine devam ediyor. Bunu görmekten mutluluk duydum. Güneydoğuda devletimiz bölücü teröre karşı amansız bir mücadele vermektedir. Bu mücadelemiz kesintisiz ve tavizsiz olarak devam etmektedir. Burada ki şartlardan olumsuz olarak etkilenen tüm vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Baframızda büyük bir insanlık örneği göstermiş ve 71 öğrencimizi ağırlamaktadır. Bu insanlık örnekleri her il ve ilçemiz tarafından gösterilmektedir. Biz 78 milyon olarak bir ve beraberiz. Biz hep beraber Türkiyeyiz. Ülkemizin her santi metre karesinde ise al bayrağımız dalgalanmaya devam edecektir.

AK parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Peygamber Efendimizin 23 yıllık Peygamberlik süreci sonunda cahiliye devrinin karanlık günlerinden karıncayı bile incitmekten çekinen insanlardan oluşan saadet asrının güneşinin tüm dünyayı aydınlattığını görüyoruz. Özü sözü bir olan Sevgili Peygamberimiz kendisi için istediğini ümmeti içinde istemiştir. Cizreli öğrencilerimizi burada misafir etmek bu anlayışımızın bir parçasıdır. Müftülüğümüze ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER