Milletvekili Köktaş, Boks Federasyon Başkanları'nı ağırladı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 2016 Rio Olimpiyatları Öncesi Avrupa Kıtası Boks Kalifikasyonu Müsabakaları'nı organize eden Boks Federasyon Başkanları'nı ağırladı.

Milletvekili Köktaş, Boks Federasyon Başkanları'nı ağırladı

 AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda 17 Nisan tarihine kadar devam edecek olan 2016 Rio Olimpiyatları Öncesi Avrupa Kıtası Boks Kalifikasyonu Müsabakaları için İlimiz de bulunan Avrupa Boks Federasyonu Başkanı Franco Falchinelli, Azerbaycan Boks Federasyonu Başkan Yardımcısı, Süleyman Mikayilov ve Türkiye Boks Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç ve beraberindeki heyeti Ihlamur Restaurant'ta ağırladı.
    Yapılan yatırımlarla birlikte Samsun'un bir spor kenti haline geldiğini ve başarılı organizasyonlara imza atıldığını belirten Milletvekili Köktaş, sohbet ortamında geçen buluşmada, "İlimiz, son 13 yıl içinde yapılan spor tesisleri ile bir spor kenti haline gelmiştir. Bu tesislerin yapımı önemli organizasyonlarında ilimizde yapılmasına vesile oluyor. Ev sahipliğimizde gerçekleştirilen 2016 Rio Olimpiyatları Öncesi Avrupa Kıtası Boks Kalifikasyonu organizasyonun da çok güzel ve sıkıntısız bir şekilde devam ettiğini Federasyon Başkanlarımızdan öğrendik. İnşallah bu güzel atmosferde çok sayıda sporcumuz Rio Olimpiyatları biletini alacaktır. İlimize gelen misafirlerimiz de buradan ülkelerine çok mutlu bir şekilde döneceğine inanıyorum. Bu müsabakaların ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza ve organizasyon heyetine başarılar diliyorum" dedi.
NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER