TRANS ANATOLİA ORGANİZASYON HEYETİ, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

ünya’nın en büyük uluslararası yarış organizasyonlarından Trans Anatolia organizasyon heyeti, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette heyet, 20-27 Ağustos tarihleri arasında yapılacak 3000 kilometrelik yarışın finalini Samsun’da yapmak istediklerini söyledi.

TRANS ANATOLİA ORGANİZASYON HEYETİ, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ
Bu yıl 7.si düzenlenecek TransAnatolia RallyRaid 2016 yarışı, 20-27 Ağustos arasında gerçekleştirilecek. İzmir’den start alacak yarışa 6 ülkeden 100 yarışçı katılacak. Dakar rallisinde dereceye giren rallicilerin de katılacağı yarışmada 300 kişilik ekip görev yapacak. 

Tüm dünyada ralli tutkunlarının ilgisini çeken yarış için Türkiye'nin benzersiz güzelliklerini keşfedebilecek parkurların seçildiği uluslararası organizasyonda takımlar, kendi sınırlarını zorladığı macera dolu anlar yaşıyor. İzleyenleri büyüleyen ve heyecanı doruğa taşıyan yarış, Dünya genelinde yakından takip ediliyor. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret eden TransAnatoliaRallyRaid 2016 organizasyon heyetinden Orhan Çelen, Necati Şahin ve Burak Büyükpınar, yarış hakkında Başkan Yılmaz’a bilgi verdi. 2 yılda bir düzenlenen rallinin bu sene İzmir’den başlayacağını ifade eden heyet, finali ise Karadeniz’in başkenti Samsun’da yapmayı istediklerini iletti. Yarışın Samsun’da sonuçlanmasıyla kentin turizm ve tanıtımına büyük katkı sağlayacaklarına inandıklarını ifade eden Orhan Çelen, Başkan Yılmaz’dan destek istedi.

Organizasyonun çok profesyonel ve faydalı olacağını ifade eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ise Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli desteği verebileceklerini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER