banner223

AK Parti'li kadınlar şehitler için lokma dağıttı

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, şehitler ve Miraç Kandili dolayısıyla lokma dağıttı. AK Parti Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun, Merkez Cami önündeki etkinlikte yaptığı konuşmada, herkesin...

AK Parti'li kadınlar şehitler için lokma dağıttı

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, şehitler ve Miraç Kandili dolayısıyla lokma dağıttı.

AK Parti Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun, Merkez Cami önündeki etkinlikte yaptığı konuşmada, herkesin Miraç Kandili'ni kutladığını söyledi.

Kadın kolları olarak hem şehitlerin ruhu hemde vatandaşların kandillerini kutlamak için etkinlik düzenlediklerini ifade eden Uzun, "İçinde bulunduğumuz mübarek üç ayların feyiz ve bereketli gecelerinden biri olan Miraç Kandiline erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Feyiz ve bereketlerle dolu bu gece vesilesiyle içimizdeki kötü düşünceleri bırakarak, iyilik ve güzelliklerde yarışmalıyız. Kadın kollarımızla birlikte şehitlerimizin ruhuna gitmesi için lokma dağıttık." diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlara lokma ikram etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER