banner221

"Fiyatlar marketlerde de pazarlarda da düşecek"

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya: - "Şimdi gıda terörüyle bir şekilde vatandaşlarımıza zarar vermek istiyorlar. Bununla da çok güçlü şekilde mücadele ediyoruz. Fiyatlar marketlerde de düşecek, pazarlarda da düşecek" - "Bir yoksul varsa ulaşılmadık, uykusu kaçan gönül insanları istiyoruz. İşte gönül belediyeciliği dediğimiz anlayış bu"

BARTIN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Şimdi gıda terörüyle bir şekilde vatandaşlarımıza zarar vermek istiyorlar. Bununla da çok güçlü şekilde mücadele ediyoruz. Fiyatlar marketlerde de düşecek, pazarlarda da düşecek." dedi.

Bartın’da, AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını yapan Kaya, burada yaptığı konuşmada, ülkenin bekası, geleceği için 2023, 2053 ve 2071'e kadar güçlü şekilde ilerlemesi için çalıştıklarını söyledi.

Kaya, 17 yıldır milletten aldıkları destekle 81 milyona hizmet verdiklerini, milletin de milli iradenin üzerinde bir güç tanımadığını 15 Temmuz'da gösterdiğini anlatarak, şöyle konuştu:

"O gece ben de 6 aylık çocuğumu evde bırakarak Meclis’e gittim. Bombalara rağmen orayı terk etmedik. Milletimizin iradesine biz de sımsıkı sahip çıktık. 251 şehidimiz, 2 bin 197 gazimiz var. 15 Temmuz'u bu millet unutmadı, unutmayacak. Ama 15 Temmuz’un ardından ülkemizin üzerinde hain planlar kuranlar boş durmuyor. Ağustos ayında başladılar, ekonomik saldırıyla bizi diz çöktürmek istiyorlar. Ama yeni hükümet sistemimiz, hızlı karar alma mekanizmamız sayesinde mücadelemizi sürdürüyoruz. Şimdi gıda terörüyle bir şekilde vatandaşlarımıza zarar vermek istiyorlar. Bununla da çok güçlü şekilde mücadele ediyoruz. 50 farklı noktada tanzim satışlar kuruldu ve bakın fiyatları bir bir düşürüyorlar. Fiyatlar marketlerde de düşecek, pazarlarda da düşecek. Çünkü yaptıkları adeta bu milletin boğazıyla oynamak."

Kaya, 1994 yılında İstanbul’da başlayan ve Türkiye’de bir marka haline gelen "Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini" Bartın’da da sunmak istediklerini belirterek, bunun için vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz, gönüller yapmak için buradayız. Bartın’da çalınmadık kapı bırakmayacağız. İnşallah burayı da marka şehir haline getireceğiz. Bartın gelişecek bir potansiyel taşıyor. Bartın'ımızda hükümetlerimiz tarafından yapılan çokça icraat var ama ben inanıyorum ki, Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği ile Bartın çok daha büyük hizmetlere kavuşmayı hak ediyor. Bartın’da bütün gönüllere gireceğiz, bütün elleri sıkacağız. '17 yıldır insanı yaşat ki, devlet yaşasın' dedik, hizmetler ürettik. Biz belediyecilik anlayışımızla o şehirde, o semtte bir tane yaşlı varsa dokunulmadık, o gece uyuyamayan bir belediye başkanı istiyoruz. Bir yoksul varsa ulaşılmadık, uykusu kaçan gönül insanları istiyoruz. İşte gönül belediyeciliği dediğimiz anlayış bu. Sayın Cumhurbaşkanımızın manifestosunda açıkladığı bütün hizmetleri Bartın’da da yerine getirmek istiyoruz. Sizlerin duasına, desteğine talibiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER