Şebinkarahisar'da "Okul Güvenliği" toplantısı

GİRESUN (AA) - Şebinkarahisar'da 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 2. dönem okul güvenliği değerlendirme toplantısı yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonundaki toplantı, Kaymakam Taner Tengir başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda,...

Şebinkarahisar'da

GİRESUN (AA) - Şebinkarahisar'da 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 2. dönem okul güvenliği değerlendirme toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonundaki toplantı, Kaymakam Taner Tengir başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilçedeki okullarda verilen eğitimin kalitesini artırmaya yönelik birtakım uygulamaların hayata geçirilmesi, okulların güvenliği ile temizliği, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocukların güvenli şekilde servislerle taşınması ve okullarda cep telefonu kullanımı konuları ele alındı.

Tengir, toplantıda yaptığı konuşmada, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla ikinci dönemin öğrenciler açısından biraz daha hareketli olacağını tahmin ettiklerini ifade ederek, "Okullarımızın daha güvenli hale getirilmesi ve eğitim kalitesinin artırılması için bir araya geldik. Yaklaşık 3 bin 112 öğrencimizle eğitim öğretim faaliyetine devam ediyoruz. Bu seneyi de başarılı bir şekilde bitirilmeyi planlıyoruz." dedi.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kıran, Milli Eğitim Müdürü Fazıl Derbeder, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER